Nyt

Først blev det annonceret, at politiet i Stockholm fortiet oplysninger om massive overgreb på unge piger under festivalen Vi er Sthlm. Nu skriver Aftonbladet, at det svenske politi har besluttet at iværksætte en særlig kampagne for at ende overgrebene.

Kampagnen er like enkel som den er genial. På store ungdomsarrangementer skal politiet i fremtiden dele ud armbånd til piger der ligner de bånd som politiet spærrer af åsteder med hvor der står “Polis – avspärrat #tafsainte.”

I Sverige går det meste bare tanken er god, og da den svenske politiske korrekthed står i vejen for at bekæmpe kriminalitet, vedtager man så bare eneste forbrydelse væk. Man tror måske, det er ment som en dårlig spøg, men det er ikke. Det bliver som en ny gave til Sverigedemokraterna.

ANNONSE

For desværre ikke ser alle ud til at sætte pris på politiets indsats. På Twitter blir #tafsainte for det meste mødt med hån og latterliggørelse.

tafsainte-1024x576

ANNONSE

Ét svar til “Svensk løsning: Man stopper kriminalitet med ord”

  1. Coyote siger:

    Detta är saadant som kännetecknar “feministisk politik”, som den svenska regeringen driver.

Mest læst

Knæfaldet