Nyt

Det er blevet farligt for piger at bade i de tyske kommunale svømmehaller. Hvad kan man ellers konkludere, når svømmehallerne introducerer en midlertidig tatovering for pigerne, der forestillet et par englevinger og beskeden “nej” for at holde mulige overgrebsmænd  på afstand.

Det er (mindst) lige så slemt som #tafsainte-armbåndene, som blev introduceret af det svenske politi for at forhindre festivalovergreb.

I kampen mellem englevinger og migranternes kulturbagage føler man at hjertet synker i livet på en. Ikke alene på grund af den ulige kamp, men også fordi naivisterme fortsat for medløb til at fremture med deres håbløse dialogtiltag, som i bedste fald kun ansporer til galgenhumor:

377BA44E00000578-0-image-a-1_1471943721501

Veronika Wascher-Goggerle, the women’s and family representative of the district, said: ‘I think many girls are insecure. What is normal in daily interactions and what should not be allowed and needs to be reported?

‘Illustrations have been made available at swimming pools and should make this clear.

‘The temporary tattoos are an incentive for young swimmers to think about the issue,’ she added.

“Jeg tror mange piger er usikre på, hvad der ligger inden for det normale”? Det tror jeg ikke, de er. Det er ingen piger, der er usikre på om det er i orden at drenge og mænd tager på dem mens de svømmer. Igen tages ansvaret fra overgrebsmanden og lægges over på offeret. Det er pigen, som skal sætte grænserne for, hvad der skal inmdrapporteres, og hvad der ikke skal? Helt ærligt.

ANNONSE

377BA45200000578-0-image-a-2_1471943730893

Hvor små er egentligt de piger, der antastes? Efter billedet at dømme er de højst 2-3 år. Tror de virkelig, at en midlertidig tatovering vil afholde nogen fra at forgribe sig på småbørn?

Praeventionsprojekt-gegen-Belaestigung-in-Schwimmbaedern-2-

Fordi man er så bange for at diskriminere den gruppe man ved generere flest mænd, der kan begå overgreb mod piger, så holder folk op med at færdes de steder, hvor det ikke længere er trygt: Svømmehaller, festivaler, gå aleneud om aftenen osv. Vores frihed bliver konstant beskåret i det multikulturelle paradis.

Daily Mail

ANNONSE