Nyt

Naiviteten lever i bedste velgående. Vi husker nytårsaften i Köln for to år siden, hvor 1226 kvinder blev udsat for voldtægter, befølinger og røveri. Overgrebsmændene var overvejende migranter. Sidste år valgte politiet at afspærre store dele af Kölns centrum for at hindre en gentagelse. Borgermesteren sagde, at man skulle holde «en armslængdes afstand» til overgriberne.

Ifølge en imam i Köln, så skyldtes overgrebene, at kvinderne bar parfume (læs: de bad om det). De fleste tyskere ville nok påpege, at det var migranter, som stod for overgrebene, og at dette havde noget at gøre med, at Angela Merkel åbnede grensen for alt og alle som hævdede at være «flygtninge». Men dem om det. Det er jo noget, som almindelige mennesker ikke forstår, men kun akademikere og politikere.

4232204261

Borgmester Henriette Reker rådede pigerne til at holde en armslængdes afstand til fremmede. Hun havde tydeligvis sat sig ind i problematikken.

Vi spurgte efter alle overfaldene i Köln, hvad borgmester Reker ville anbefale ved næste korsvei. Og nu har vi fået svaret: armbånd.

Sådanne #tafsainte-armbånd, som blev en kæmpe joke i Sverige efter alle festivalvoldtægterne. Men altså, påskriften er vigtig. Og det var nok bare et forkert budskab med tafsainte. Respekt har klart meget større effekt.

 Så i år skal der uddeles «respekt»-armbånd i Köln. Problemet er løst, og man kan slappe af med store politistyrker og alt det der. Det var jo godt.

Köln burde måske have vurderet sådanne voldtægtsalarmer som dem, de delte ud til kvinderne i Wien sidste år, men det ville vel som at sælge sand i Sahara, for alle forstår jo betydningen af «respekt» i vores moderne verden med universelle værdier. Bare husk at vær lidt varsom med parfumen.

ANNONSE

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE

Ét svar til “Armbånd mod voldtægt og overgreb”

  1. KnudMadsen siger:

    Det var jo et genialt påhit med sådanne armbånd. Vil tilsvarende kunne værne en mod at blive knivstukket og/eller skudt?
    Ih guder og afguder! 🙁