Nyt

FBI siger til ABC News, at 29-årige Omar Mateen har “været på deres radar.” De mener, at der er en sammenhæng mellem Mateen og radikal islam. Denne meddelelse kom fra FBI usædvanligt tidligt, selv før undersøgelsen er kommet i gang. Det er logisk at antage, at de allerede havde denne form for information om Mateen.

Mateen’s par­ents were born in Afghanistan, and he was “on the radar” of U.S. offi­cials for some time, but was not the tar­get of a spe­cific inves­ti­ga­tion, law enforce­ment offi­cials told ABC News.

Omar Matens far siger, at “dette har intet at gøre med religion”. Han sagde, at hans søn blev vred, da han så to mænd kysse hinanden i Miami flere måneder tilbage, og mener, at det må være årsagen til skyderiet.

Mir Sed­dique, Mateen’s father told NBC News, “this has noth­ing to do with reli­gion.” Sed­dique said his son got angry when he saw two men kiss­ing in Miami a cou­ple of months ago and thinks that may be related to the shoot­ing.

We are say­ing we are apol­o­giz­ing for the whole inci­dent. We weren’t aware of any action he is tak­ing. We are in shock like the whole coun­try,” Sed­dique said.

Omar Mateen1

Omar Mateen havde licens for at bære skjulte våben. Det kræver ingen licens at købe eller eje våben i Florida.

mateen-620x400

Vi gæt­ter på, at Obama igen vil debat­tere våbenlov­givn­ingen, og at han ej heller denne gan­g ønsker at udtale ordene “Islamic ter­ror­ism”.

352E004E00000578-3637576-image-a-9_1465740247962

Hjerteskærende meld­ing fra søn til mor.

ABC News    NBC News

ANNONSE