Nyt

Det fortælles ikke direkte, men mon ikke integrationsmidlerne blandt andet er blevet brugt til indkøb af de i artiklen nævnte ‘burkinier’. Direktør Lars Sørensen fra Hovedstadens Svømmeklub (HSK) ser kønsopdeling som ‘et vilkår, hvis man vil have ‘nydanske piger’ til svømning. Det handler ikke om nydanske piger, men muslimske mænds kvindesyn, og ikke overraskende er de selverklærede progressive i Enhedslisten begejstrede for denne her form for ‘nuanceret svømmeundervisning’. Ikke mit polemiske udtryk. Det er svømmedirektørens.

Kun kulturrådmand Carl Christian Ebbesen (DF) råber vagt i gevær. Han kalder det et knæfald for ‘religiøse fanatikere’, og er hermed også et stykke fra skivens midte. Kønsopdeling er mainstream-Islam, fint personificeret ved den glade far Hussein Elsherbeiny, der både er på Facebook og Instagram, og i øvrigt arbejder som socialrådgiver på et misbrugscenter i det nordsjællandske. Ikke en af Enzensbergers radikale tabeer, men en mand der i andre sammenhænge ville være en moderat rollemodel.

Historien kan læses i Berlingske – Nydanske piger indtager svømmehallen – hvis den er fri for drenge.

“Skal piger med muslimsk baggrund have lov til at gå til kønsadskilt svømning bag slørede ruder, hvis det samtidig er en betingelse for, at de må deltage, at der ikke er mænd i svømmehallen?

Det spørgsmål deler vandene, efter at Hovedstadens Svømmeklub med egne ord har ‘fundet opskriften på integration’ og fået hundredvis af nydanske piger fra det socialt udsatte boligområde Tingbjerg til at begynde at gå til svømning ved at imødekomme en række religiøse og kulturelle krav fra pigerne og deres forældre.

Konkret betyder det, at svømmetræningen er kønsopdelt, og at svømmehallens vinduespartier er slørede, ligesom klubben har indkøbt såkaldte burkinier til de piger, der ønsker at tage uddannelsen som svømmetræner, hvor kønsopdeling ikke kan forventes.

kønsopdeling burkini svømmetræning 2016

(Socialrådgiver Hussein Elsherbeiny på Instagram, 2016)

“Vi er muslimer, og derfor betyder det meget, at Yasmin ikke svømmer med fremmede mænd… Ellers ville hun være nødt til at stoppe med det samme.” (Hussein Elsherbeiny, far til Yasmin)

 

uriasposten.net

ANNONSE

4 svar til “Kønsopdeling, slørede ruder og burkinier”

 1. Lucifer451 siger:

  “Vi er muslimer, og derfor betyder det meget, at Yasmin ikke svømmer med fremmede mænd… Ellers ville hun være nødt til at stoppe med det samme.”

  Interessant å tenke over da at for 100 år siden i Vesten kjempet kvinner for at gutter og jenter skulle undervises i samme klasse.

  Nå vil altså muslimene få Vesten til å gå tilbake i tiden i forhold de fremskritt våre forfedre kjempet frem.

  De roterer vel i gravene sine …

 2. arcil siger:

  Vi får håpe hun aldri kommer ut for en båtulykke hvor hun havner i vannet sammen med fremmede menn, for da må hun vel bare begynne å synke hurtigst mulig? Men muslimske kvinner er kanskje aldri på båttur sammen med fremmede menn?

 3. Holger Larson siger:

  Problemet er, at muslimske mænd er så liderlige, at de ikke kan styre pikken, hvis de ser en pige som ikke er pakket helt ind. Det så vi specielt Nytårsaften i Köln og det ved alle muslimer. Vi skulle nødig have muslimske mænd stående og ornanere i svømmehallernes vand. De kan bare ikke styre sig.

 4. Charles Nielsen siger:

  “Skal piger med muslimsk baggrund have lov til at gå til kønsadskilt svømning bag slørede ruder, hvis det samtidig er en betingelse for, at de må deltage, at der ikke er mænd i svømmehallen?’
  —————————————————————————————–
  NEJ. det skal de ikke. De skal have lov til at bade under lige vilkår som alle danskere.
  Deres Pædofile ideologi, som muslimerne kalder for religion, skal de lægge fra sig, hvis de vil være her i DK.

  Årsagen til dette:
  Islam er uforenelig med Grundloven. Se blot på §67.
  Der er Religionsfrihed, men der er vise betingelser der skal opnåes før, at denne frihed kan opnåes. !!
  Betingelserne: Dog at intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden.

  Ideologifrihed findes ikke.
  Islam, som er satans værk, skal fjernes.
  Satans bedehuse skal fjernes.