Nyt

Manden til højre på overvågningsbilledet fra Brussel-lufthavnen, er identificeret. Det er den jagede Paris terrorist Mohamed Abrini. Således er alle tre jihadister fra lufthavn-terroren identificeret.

mohamed.abrini

Abrini måtte forklæde sig selv, da han blev jaget af politiet over hele Europa. Han var i Storbritannien sidste år.

Abrini skubber en vogn med en stor bombe, det var den største. Men den gik ikke af og Abrini flygtede.

TERROR-SUSPECTS_2756197a

De to andre, der sprængte sig selv i luften, er Najim Lahraoui og Ibrahim el-Bakraoui. Hans bror Khalid sprængte sig på metroen. Men billeder viser, at han talte til en anden person. Politiet mener derfor er der er to jihadister på fri fod. Sandsynligvis langt flere.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/belgium/12203124/Brussels-terror-attacks-airport-metro-news-Salah-Abdeslam-Isil-live.html

ANNONSE