Nyt

31 imamer har fordømt TV2-dokumentaren “Moskeerne bag sløret”, hvor det ved hjælp af skjult kamera påvises hvorledes vestlige verdier undergraves i flere moskeer i Danmark, for eksempel ved at det gives undervisning om islamiske regler for stening.

Dokumentaren har angivelig skadet et møysommelig integreringsarbejde, skriver Jyllands-Posten:

Imamerne fordømmer samlet den måde TV2 har brugt optagelserne imod de islamiske organisationer og mener, at dokumentaren har skadet 30 års integrationsarbejde, som de islamiske organisationer har lavet.

– TV2-dokumentaren er ødelæggende for integrationen, fordi imamer og organisationerne spiller en stor rolle blandt muslimer i Danmark og for integrationen.

– Den måde TV2 har stillet de otte organisationer er meget negativt, siger Anoura Touini, der er talsmand for de 31 organisationer og bestyrelsesmedlem i Københavns Moské Imam Malik Institut.

Han siger på vegne af de forsamlede imamer, at man også fordømmer de “kollektive straffe, som kommuner, ministerier eller politikere vil gøre brug af for at straffe muslimer i Danmark”.

Som eksempel på “straf” vises der til at borgermesteren i Århus ikke længere støtter en ny stormoské der til bys.

Tilsyneladende fordømmer imamerne derimot ikke disse som måtte ha undervist muslimer om steningens retslige grundlag i sharia. Man må vel næsten medgive at de forsvarer dem:

“Muslimer har lov til at søge rådgivning om islam og islamiske regler og islamisk sharia i de forskellige islamiske trossamfund”.

Avisen lurer på om de islamiske organisationer spørger sig selv om de kan ha gjort noget for at fortjene negativ opmærksomhed:

– Jeg har ingen kommentarer til det, siger Anoura Touini, talsmand for de 31 organisationer.

Det er altså ingen tegn til selvransagelse hos imamerne. De har snarere frækhedens nådegave: Det er danskerne som må acceptere at moskeer giver undervisning om stening.

Men det mest interessante er kanske at det angivelig skader integreringen når sandheden kommer for en dag. Det er ensbetydende med at sige at integreringen forudsætter løgn, hykleri og fortielse.

Set fra dansk synsvinkel har imidlertid intet af dette noget som helst med integrering at gøre, men snarere med ophør af det frie ord, og dansk underkastelse overfor islam.

I en retsstat må derimod ordet være frit og islam underlagt de verdslige love, selv om dette nok er at anse som blasfemi for de 31 imamerne, givet at Allahs lov er evig og ufejlbarlig.

ANNONSE

De som håndhæver dansk lov burde kanske tage nogle greb for at illustrere den verdslige lovens principper og forrang. Her kan de med fordel hente inspiration fra Italien, der ved en række anledninger har fundet retslig grundlag for at fjerne imamer fysisk fra sitt territorium.

Jyllands-Posten

ANNONSE

2 svar til “Integrering af muslimer ved værtssamfundets underkastelse”

  1. Henrik Petersen siger:

    Rolig nu. Om 20 år ligner de os,det siger de radikale og så er det sandt.

  2. Glennie Sørensen siger:

    Det er sandt på en måde, for De Radigale´s holdninger, ligner mere og mere dem Imamerne har…