Nyt

Det spørs om ikke Ungarn må forlenge det nye grensegjerdet til å inkludere grensen mot Kroatia hvor 6.000 migranter skal ha ankommet i løpet av dagen. Lange køer for busser til mottak rundt om i Kroatia tøyde landets infrastruktur til bristepunktet. Politiet måtte sette inn 100 opprørspoliti for å holde kontroll på mengden av migranter og for å holde dem unna jernbaneskinnene. Kroatia har sagt at de ikke kan ta imot flere. Dette til tross for at det forventes minst 20.000 til i løpet av de neste ukene.

I hovedstaden Zagreb måtte opprørspolitiet omringe et hotell som huset hundrevis av migranter etter at de begynte å rope “frihet”, “frihet” og kastet toalettpapir fra balkongene og vinduene. Intervjuede migranter sier at de ikke vil søke asyl i Kroatia og Kroatia sier at alle som ikke søker om asyl er illegale innvandrere.

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet