Nyt

Stilbillede – fra YouTube fra statskontrollerede russiske RT.

Som vi skrev forleden forsøger migranter i grænseområdet til Kroatien at trænge ind i EU. Senest er det kommet til konfrontation med grænsepoliti ved grænsen mellem Bosnien og Kroatien som vi skrev om her:

Video – migranter forsøger at storme grænse til Kroatien

Mens Læger uden Grænsers charterede skib Aquarius nu på tredje uge ligger stille i Marseille er de omvendt også til stede ved grænsen mellem Kroatien og Bosnien hvor de assisterer med lægehjælp til migranter der er blevet kvæstede ved konfrontationen.

Det skriver de på deres twitterkonto:

For the third consecutive day, ~ 150 migrants are camping on a road between #Bosnia and #Croatia demanding the opening of the border. Our teams have already provided medical care to people injured i n clashes with police few days ago and we are closely following the situation.

Det er af efterretningskilder anslået der befinder sig 60.000 migranter på Balkan som vil videre mod nord og som vi tidligere har skrevet om her:

60.000 migranter venter på Balkan – økonomisk krise i Tyrkiet kan sende hundredetusinder mod Europa

Video – Russia Today – Violence erupts at Bosnian-Croatian border between migrants and police

Fria Tider

ANNONSE