Doc-TV

Jul og hjem hører sammen. Jul er tilhørighet, det er røtter både til det som er under og over jorda. Jul er et stort mysterium og det har vært en del av nordboernes liv så lenge vi kan huske. Det har gått oss i blodet.

Derfor søker nordmenn og de som føler seg hjemme her til de som har et budskap som gir en følelse av “hjemme”. To skribenter har henvendt seg i løpet like mange dager og sagt de vil skrive for Document. Invitasjonen til å tegne aksjer har også gått over all forventning.

Vi tror det har å gjøre med at vi representerer det Norge som har vært, er, og vil være.Vi vet det når vi ser det. Men for at det skal bestå må noen føre det videre.

ANNONSE

Siden vi er under angrep 24/7 må forsvaret også være på 24/7. Det har vi nå med John Martin Johansen som arbeider i Asia og er på når vi sover. Men i tillegg til alle døgnets timer har noe annet til felles, og det er noe alle nordmenn kan relatere til. Vi vet hvem vi er og vi kommer ikke til å slutte å si fra hva det betyr. Noen vil gjerne “omvende” oss til en ny tro. Men vi har det bare med 2.500 års historie.

Dette er også vårt hjem og det er anslag som merkes over hele Vesten, jfr. Giorgia Melonis valgseier. Det eneste NRK og NTB hadde å anføre var at hun hadde fascistiske røtter. Det sier noe om hvor lite de har å fare med. Brønnpissing.

Forklaringen er selvsagt at de får panikk hver gang det dukker opp en politiker som målbærer folkets interesser og ønsker.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

ANNONSE