Kategori: Video 2

Krudttønden – offical trailer

Les mer»

Danmark og islams indflydelse

Domkirken var mere velbesøgt end til gudstjenester, da Aamund talte den 8. januar. Jeg skal ikke komme med noget referat, for enhver, der interesserer sig for Danmark og dansk kultur, bør høre talen.

Les mer»

Asger Aamund i Helsingør kirke del 2

Les mer»

War of the Worlds

 Hollywood er meget optaget af extraterrestrial life og vender tilbage til det igen og igen. Fantasien får næring af afsløringen af at Pentagon har et eget kontor der systematisk indsamler rapporter om slige “besøg” på jorden. Der findes et område ude i New Mexico-ørkenen, Area 51, der udelukkende beskæftiger sig med ET.

Les mer»

Lone Nørgaard: Jordan B. Peterson – en sand intellektuel

Les mer»

Ukip-politiker Anne Marie Waters i Stockholm

Når sandheden er dit argument, så er det bare at fortsætte, siger Waters. Hun siger, at det er spild af tid at diskutere med socialistene, for de er selv en del af problemet – de har allieret sig med islam.

Les mer»

Black Lives Matter i Sverige

Det svenske parti Feministisk Initiativ har produceret en støttevideo for Black Lives Matter. Men i denne video får de tørt på og deres påstande bliver flået fra hinanden.

Les mer»

Malmø 2016 – bybilledet forandres

Tusinder samledes til bøn i Malmø mandag morgen for at fejre starten på Eid el Adha.

Les mer»

Afrikanske migranter stanses med tåregass

Mange har lurt på hva som skjer med alle de afrikanske migrantene som blir avlevert i Italia av pliktoppfyllende kystvakt- og “redningsskip” som nærmest driver taxiservice fra den libyske kyst. Joda, de forsøker å presse seg videre innover i Europa. Her fra grensen mellom Italia og Frankrike hvor de stanses med tåregass. Kommentarfeltet på Youtube […]

Les mer»

Utviklingen av verdens befolkning

Kartet viser landestørrelser i forhold til befolkningsstørrelse.   Se animasjonen her I 2011 ble vi 7 milliarder mennesker på jorda. En milliard her og en milliard der – merker vi noe til det? Eh, jo nå gjør vi det. Men det er bare enkelte deler av verden som står for befolkningseksplosjonen. Trykket på Vesten vil […]

Les mer»