Document er et førende, konservativt, uafhængigt og landsdækkende mediehus for nyheder, politiske analyser og kommentarer. Vi prioriterer nutidens store og definerende emner som masseindvandring til Danmark, Norge, Sverige og i øvrigt Europa og de integrationsproblemer dette medfører, udviklingen i verdens vigtigste lande, USA, ideologi og praksis i den offentlige sektor, vind-, klima- og energidebatten, Mellemøsten og religiøse forhold, ikke mindst følger vi islamismen tæt som vor tids farligste totalitære bevægelse.

Juridisk journalistik og kriminaljournalistik er også et fokusområde. Document tror på nationalstaten som den bedste ramme for et godt og trygt liv, og vi er optaget af at bevare forudsætningerne for velfærdsstaten og demokratiet: en befolkning, der føler fællesskab, har tillid til hinanden, og som udnytter naturressourcer og arbejdskraft, til samfundets bedste.

Document udgiver desuden en række bøger på linje med den redaktionelle platform på Document -DK Forlag.

Redaksjonen:

Ansvarlig redaktør Hans Rustad har baggrund som journalist, og uddannet inden historie. Han er bosatt i Norge. Hans Rustad er medlem af den norske redaktørforening.

Document.no arbejder efter Vær Varsom-plakatens og Redaktør-plakatens principper.

Christian Skaug er uddannet matematiker, certificeret italiensk-norsk translatør, og udmærker sig ellers i at beherske italiensk, tysk og fransk, som alle bliver omsat til artikler med et uovertruffent overblik over europeiske affærer. Christian er bosatt i Italien. Han er redaktør for bogudgivelser.

Hanne Tolg er i administrasjonen og journalist. Hun er  uddannet økonom (Diplomexporteconomist), med fransk som speciale. Hun har vært bosatt i Wales siden 1995.

Hans Rustad – ansvarlig redaktør  – hans.rustad@document.no

Hanne Tolg –  hanne@document.no

Andre journalister og bidragydere:

Lars Hedegaard, Uwe Max Jensen, Arnt Jensvoll, Asger Aamund, Therion, Bent Jensen, Elisabeth Rooney, Geir Furuseth, John Martin Johansen, Helena Edlund

Støtte oss!

Du kan støtte os økonomisk ved at donere til PayPal@documet.dk.