Nyt

Islam har sit eget kulturelle kodeks, og i takt med at islamisk kultur vinder indpas i Europa, bliver gaderne også arabiske. I 1990’erne skulle man læse Den Danske Forenings tidsskrift Danskeren, for at få konkret viden om multikulturens bagsider. I dag kan man læse det samme i landsdækkende dagblade medier, hver dag hele året – omend de også så småt er ved at skubbe grænsen for at hvad der er væsentligt.

Vi havde også gaderøverier før vi fik islamisk indvandring, men yderst sjældent blev det kombineret med seksuelle overgreb, og så at sige aldrig i større grupper. Islam er en dominanskultur med egne normer, og når drengebørn opdrages som prinser, men i samfundet i øvrigt, anses for at være en paria, så dannes der radikale tabere. Sociologer kunne forklare det bedre, men eksemplet Ahmad Mahmoud Salem Fra Vollsmose er selvforklarende.

En 18-årig søn af den tidligere Black Cobra-leder Mahmoud Khalil Salem, kaldet Fisfis, der på Facebook beskriver sig som ‘kriminal’ siden 2008. Han er ikke fanget mellem to kulturer, men har fravalgt den ene, nøjagtig som sit fædrene ophav. Fra Fyens Stiftstidende, der gjorde ham til forsidehistorie i søndagens udgave – Rapport: Fisfis-søn roser terror og vil i hellig krig.

ANNONSE

“Fra udskriften af dombogen, avisen har fået aktindsigt i, fremgår det, at den i dag 18-årige søn til Fisfis har vist en tiltagende radikaliserende adfærd.

Han omtaler ifølge personalet på den institution, som den seneste tid har forsøgt at have ham boende, blandt andet terrorattentatet mod den franske avis Charlie Hebdo for præcist et år siden i Paris i glædestrålende vendinger, ligesom han giver udtryk for, at han gerne vil i hellig krig.

Han mener, at muslimer er meget bedre mennesker end andre. Under alle omstændigheder vil have være et let offer for, i hans øjne, stærke grupperinger, det være sig banderelateret eller religiøst’, skriver Det Kriminalpræventive Tilsyn i sin konklusion.”

I en supplerende artikel omtales en udtalelse fra Samråd for udviklingshæmmede lovovertrædere – Fisfis’ søn viser farlig adfærd (kræver login).

“Af udtalelsen fremgår det, at Fisfis-sønnen kuer sine medborgere, laver våben og truer personalet på Bakkegården, hvor han indtil fornyligt opholdt sig. … Han går ifølge samrådet målrettet efter udvalgte personer, primært kvinder.

‘Han reagerer nærmest instinktivt negativt på de fleste tiltag, der kunne afstedkomme en mere acceptabel adfærd i ommverdenens øjne.

… Tilsynet konkluderer også, at han ikke ved meget om samfundsforhold eller om hvordan man opfører sig i de to kulturer, han repræsenterer.”

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden