Kommentar

 

Når målet er anarki, betyder det ikke så meget for den yderste venstrefløj, hvad resultatet af valget bliver. Venstrefløjen har skræmt den franske befolkning til at tro, at der vil blive borgerkrig, hvis højrefløjen vinder. Men venstrefløjen er glad for at starte en borgerkrig alligevel. Selv efter at de har vundet flest mandater.

Her kommer Antifa:

De pro-palæstinensiske tilhængere og indvandrere med en dagsorden er ikke interesserede i politik, de er interesserede i at vandalisere og bekæmpe politiet. De har ikke noget ønske om at redde Frankrigs fremtid. Landet betyder intet for dem.

Valgresultaterne i avisen Le Monde viser Rassemblement National (RN) i en mindre end delikat brun nuance:

RN’s valgmønster matcher ganske godt immigrationskortet over Frankrig fra 1975, som viser, hvor nordafrikanerne (araberne) slog sig ned. Her finder vi stadig deres efterkommere i 2. og 3. generation. I den sydvestlige del af landet er der mange spaniere, som er indvandret.

ANNONSE

De dele af landet, som er mindre påvirket af indvandring fra Afrika og Mellemøsten, fastholder deres fantasier om multikulturalisme. Det er især i vest, at befolkningen stadig stemmer langt til venstre.

Det franske valgsystem er omtrent lige så udemokratisk som det britiske. I Storbritannien valgte 34 procent af vælgerne at stemme på Labour, men Labour vandt 63 procent af pladserne. Vi har set, hvordan venstrefløjen i Frankrig var i stand til at manipulere valget ved taktisk at skabe et samarbejde, hvor de trak kandidater, så de sammen kunne besejre RN. Uden denne anden runde ville RN have været det største parti.

Men det er kun et spørgsmål om tid. Som Marine Le Pen skrev på X: “Vi har fordoblet antallet af mandater (de fik 89 mandater i 2022, red., og i skrivende stund har de 140).

 

 

 

 

ANNONSE