Kopierede/fra hoften

Mens demokraterne er ved at komme i bukserne over nu at kunne kalde Donald Trump en ”convicted felon” – en dømt forbryder, er der noget, som de midt i deres orgiastiske festrus ikke har bemærket, nemlig at deres behandling af den tidligere præsident formentlig vil gøre ham mere populær blandt USA’s sorte. Og det er alvorligt, for demokraternes magt afhænger i bund og grund af de sortes stemmer, som de har taget for givet gennem årtier. Man husker, hvad Joe Biden før præsidentvalget i 2020 fortalte sort vælger: ”If you have a problem figuring out whether you’re for me or Trump, then you ain’t black’.” (Hvis du ikke kan finde ud af, om du støtter mig eller Trump, så er du ikke sort.)
Demokraternes problem med dommen over Trump er, at den har fået mange sorte til at føle sympati med den republikanske præsidentkandidat, som de nu kan se bliver lige så uretfærdigt behandlet, som de selv plejer at blive. Trump er ikke længere multimilliardæren med det søde liv og de løse kvinder, men en af deres egne. Som en stærkt animeret sort, såkaldt ”content creator” forklarer i en video, får Trump ”the people treatment”, hvilket oversat betyder, at han får samme behandling, som almindelige mennesker plejer at få.
Her har vi en af grundene til, at Bidens tilslutning blandt sorte er faldet faretruende: Ved præsidentvalget i 2020 stemte 81 pct. af de sorte på Biden. Det er faldet til 70 pct., mens Donald Trumps støtte blandt sorte vælgere er øget fra 10 pct. til 21 pct. Og ser man på aldersgruppen 18-49, ville hele 27 pct. stemme på Trump, hvis der var valg nu. Det er katastrofale tal for demokraterne, der plejer at skulle have 80-90 pct. af de sorte stemmer for at vinde.
Hvis denne tendens fortsætter, skal der svindles umanerligt meget, for at Biden kan vinde den 5. november – og det vil selvfølgeligt blive forsøgt.

 

 

ANNONSE

Læs også

Læs også