Nyt

En ny meningsmåling fra USA Today/Suffolk University, refereret i New York Post, afslører, at hver femte sorte amerikaner har planer om at stemme på en ”third-party”-kandidat ved præsidentvalget, dvs. en, der hverken stiller op for demokraterne eller republikanerne.
Det er uvelkomne nyheder for Biden, for man plejer at regne med, at demokraterne skal opnå mindst 90 pct. af de sorte stemmer for at vinde. Ved præsidentvalget i 2020 fik Biden 92 pct. af de sorte stemmer, så hvis han må nøjes med 80 pct. den 5. november, kan han skyde en hvid pind efter at forblive i Det Hvide Hus.
Som modtræk mod denne faretruende udvikling har Joe optrappet sin raceretorik og sine påstande om at have været menneskeretsforkæmper hele livet. Den største trussel mod de sorte er ”white supremacy” – hvidt overherredømme, forklarer han.
For et par dage siden optrådte han i en kirke i Charleston, South Carolina, hvor han hævdede at have startet en borgerretsbevægelse. Det havde han ikke.
Blandt hans øvrige løgne – der aldrig finder vej til de danske medier – er påstanden om at være blevet arresteret under en borgerretsdemonstration, mens han var på vej til at besøge Nelson Mandela i fængslet i Sydafrika. Biden må åbenbart tro, at USA’s sorte er dumme nok til at tro på hvad som helst – hvilket må betegnes som et umiskendeligt tegn på racisme.
Den lumske mand hævder endvidere, at han fik den standhaftige tilhænger af raceadskillelse, senator Strom Thurmond, til at stemme for borgerretsloven i 1964. Problemet er, at det gjorde Thurmond ikke.
I 2010 holdt Biden en gribende mindetale om senator Robert Byrd, der havde en fortid som ”Exalted Cyclops” i Ku Klux Klan. Byrd er en af mine mentorer, sagde Biden, der også mente, at ”Senatet er et mindre sted uden ham”.
I 1977 advarede Biden mod at ophæve raceadskillelsen i skolerne, fordi det kunne medføre, at hans børn ville vokse op i en ”racejungle”.
Alt i alt en dejlig dreng, som derfor er elsket i Danmark.
ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden