Nyt

Japanerne opfordrer til global modstand mod WHO. Den 13. april marcherede flere tusinde aktivister i Tokyo i protest mod WHO’s internationale sundhedsregler.

50.000 demonstranter.

Den 31. maj samles forskere fra hele verden i Japan, for at protestere mod Tedros’ WHO og Gates Foundation, en af WHO’s hovedsponsorer, i det, der forventes at blive den største globale demonstration mod WHO til dato. Omkring 50.000 demonstranter forventes at deltage.

En national bevægelse er blevet opbygget for at “beskytte borgernes liv” mod det folkesundheds-diktatur, som de mener, at Gates Foundation, WHO, den japanske regering og sundhedsministeriet står bag. Bevægelsen trækker en linje fra Anden Verdenskrig og kalder den eksperimentelle mRNA-vaccine for “en tredje atombombe” og kræver, at Japan trækker sig ud af WHO med øjeblikkelig virkning.

ANNONSE