Tavle

Folk må ikke låse sig fast i, hvad de betragter som krig, ved at tænke for snævert. Det er en stor misforståelse, at krig primært udkæmpes med våben.

Identitetspolitik og Tredje Verdenskrig er to sider af samme sag. Det er helt essentielt i krig, at sætte grupper i samfundet op mod hinanden. Nøgleordet i dag er unægtelig tribalisme.

Psykologisk og kulturel krigsførelse er blevet forfinet gennem generationer, og er nu så potent, at de fleste mennesker ikke engang er klar over, at vækning er en tankevirus, der gør det næsten umuligt at drage fornuftige konklusioner.

Tænk bare på subkulturen af woke; aflysningskulturen, som praktiseres som en dobbelt komponent sammen med guilt by association.

Kan du sige med hånden på hjertet: “Det her er helt friskt”? Følte du noget skurrende, da du sagde det?

At børn nu skal tilbringe så meget tid som muligt i institutionen, lære at være woke i en tidlig alder, lære at tvivle på, om de er født ind i det rigtige kadaver, eller om de har fået en krop, der kolliderer med softwaren på grund af en produktionsfejl, med den fantastisk logiske konklusion, at man skal skære i kroppen med en skalpel og give store mængder medicin.

ANNONSE

Og at køn er en relativ størrelse, indtil de er i stand til at forstå abstrakte begreber.

Det understreger kun krigens brutalitet. Man skåner ikke civile eller børn.

Nu har et australsk kvindehold vundet en turnering, fordi de snød. De havde fem mænd med på holdet, men samfundet har ikke lov til at protestere, når de spiller et falsk spil. Hvis man sætter spørgsmålstegn ved falskheden, bliver man sanktioneret – efter psykopatens mønster.

Psykopati, ligesom totalitarisme, er i sagens natur falsk. Og begge kræver, at du accepterer falskheden uden at brokke dig, hvilket er en måde at underkaste sig på.

I evolutionære termer er det at blive forladt af gruppen forbundet med døden. Ved at appellere til frygten for døden vil du blive aflyst i dag, hvis du sætter spørgsmålstegn ved løgnene og usandhederne.

Det ligger i totalitarismens natur, at folket bliver holdt nede af folket selv.

Når et hold vinder på falske præmisser, og du ikke må protestere, er det også en særlig konstruktion med et formål, der er så gammelt, at man skulle tro, at alle kunne gennemskue det.

Det er bare lidt for åbenlyst. Der er ofte en grund til, at noget bliver et almindeligt udtryk: “del og hersk”. Så enkelt kan krig være.

Hvis kvinder, mænd, bøsser, lesbiske, transseksuelle, sorte, hvide og alle andre nu rejser sig sammen mod globalisterne, så lover jeg dig, at den indavlede og klodsede opinions- og magtelite vil pisse i bukserne.

Vi er mange, og de er få.

ANNONSE

Mest læst