Kopierede/fra hoften

Canadas statsminister Justin Trudeau og hans super-woke regime vil nu straffe folk for «precrime». Ideen er lige taget ud af dystopien The Minority Report af Philip K. Dick.

Det er takket være Bill C-63, at de stakkars borgere i Canada snart kan ende med at lide i retsligt pålagt fængsling, til trods for ikke at have begået nogen forbrydelse. Lovens mål er at tackle «had» på internettet.

Dette skriver Brendan O’Neill i Spiked. Han mener dog, at når myndigheder erklærer krig mod «onde» ord på nettet, bliver det loven selv, der bliver drakonisk. Hvis loven bliver vedtaget, vil den tillade folk at indgive klager til den berygtede Human Rights Commission, hvis de opdager hate speech på nettet.

Dette kan medføre bøter på op til 20.000 dollar. Man kan også blive placeret i husarrest, hvis nogen frygter, at du kan komme til at begå en forbrydelse.

Justitsminister Arif Virani forsvarer lovforslaget og mener, at tiltagene kunne vise sig at være «meget vigtige» for at begrænse adfærden hos nogen, der kan have antipati mod minoritetsgrupper.

– [If] there’s a genuine fear of an escalation, then an individual or group could come forward and seek a peace bond against them and to prevent them from doing certain things.

Her placeres bolden foran åbent mål for griske og lettkrænkede grupper, og transaktivister vil sandsynligvis udnytte muligheden med alle deres fem hænder. Ordet «sutrekapital», som jeg fandt på for et par år siden, bliver i praksis en realitet.

En mand, der udgiver sig for at være kvinde, kan kræve erstatning, hvis du kalder ham for en han (fordi det er en mand). Censuren vil være massiv. Sociale medier vil dø ud for alle, der ikke er helt med på det nye, falske woke-sprog.

ANNONSE

O’Neill mener, at loven åbner for en anden dystopisk forudsigelse, det Orwell beskrev som thoughtcrime.

Det er virkelig muligt, at det vil være idéer, ikke kun had, som vil blive straffet under C-63.

Menneskerettskommissionen var organet, der sagsøgte magasinet Maclean’s efter klage fra Canadian Islamic Congress, efter at de havde offentliggjort uddrag fra en bog af Mark Steyn. Blandt citaterne, som Steyn og Maclean’s redaktør Ezra Levant blev anmeldt for, var flere direkte citater fra udtalelser fra islamister, selv mullah Krekar blev nævnt.

Steyn har beskrevet hele processen i bogen Lights Out: Islam, Free Speech And The Twilight Of The West.

Det er allerede sådan, at i henhold til Canadas C-16 kønsidentitetslov, bliver «bevidst fejlidentifikation» af en transperson behandlet som en potentielt «overtrædelse» af LGBTQ-mafiaens menneskerettigheder. Nu kan man snart straffes bare for at tænke tanken.

Perhaps Canada will become a no-go zone for thoughtcriminals like JK Rowling.

Precrime, altså. Dicks dystopi blir gjort til virkelighet ved hjelp av superskurken Trudeau og hans menneskefiendtlige regjering.

Nok en gang viser det seg at virkeligheten overgår dystopiene. Justisministeren forsvarer husarrest for personer som fryktes å begå hatkriminalitet i fremtiden. Dette kan man lese i Globe and Mail, selv om man skulle tro det var et sitat fra en satire i Babylon Bee.

Men Babylon Bee har oppdaget at deres sinnssyke fantasier ikke lenger overgår realitetene.

In keeping with Canada’s Orwellian theme, these precrime confinements are referred to as ‘peace bonds’.

«Krig er fred,» sagde Big Brother. «Våben er vejen til fred,» sagde Nato-sjef Stoltenberg. «At fratage enkeltpersoner deres grundlæggende friheder er fred,» siger Big Trudeau.

Det er som om Trudeau desperat forsøger at finde på så meget undertrykkelse som muligt, før han højst sandsynligt bliver kastet ud af sin position ved næste valg, som skal afholdes inden oktober 2025.

Han har allerede en imponerende række tyranniske præstationer på sit CV og får sikkert en stor og «vigtig» international stilling, når Canada ikke længere kan holde til det. World Economic Forum er måske næste stop?

Justin Trudeau forvandler demokratiske Canada til en ren dystopi

Canada omfavner altså precrime, og på mange måter er vi alle skyldige. Er du kritisk til klimapolitikken? Vil du stoppe invasjonen af migranter fra voldskulturer? Misliker du, at dine børn lærer i skolen, at køn er et personligt valg? Du er da automatisk skyldig i precrime.

Vi bliver alle betragtet af de falske præstelige teknokrater, der hersker over os, som om vi var ustabile skabninger, en mob, der kun venter på muligheden for at angribe de beskyttede ved at udtrykke vores hatefulde holdninger.

Trudeaus løsning minder om en kinesisk skole, jeg så på TV for mange år siden: De gav alle elever prygl ved starten af skoledagen. Logikken var, at de helt sikkert ville gøre noget galt før dagen var omme.

Det, eliten kalder en krig mod hadforbrydelser, er i virkeligheden et angreb på vores frihed, som de simpelthen ikke kan tåle. Derfor slettes ytringsfriheden langsomt, men sikkert. Vores paragraf 185 har i praksis afskaffet begrebet lighed for loven her i Norge.

Dette er loven, der bestemmer, hvem der har ret til at føle sig krænket. Etniske og heteroseksuelle nordmænd er ikke inkluderet. Hele Vesten har nu indført disse vanvittige love, med undtagelse af USA.

O’Neill er klar og tydelig.

I’m with Émile Zola. ‘Hatred is sacred’, he wrote. ‘It is the indignation of strong and powerful hearts, and the militant scorn of those who are angered by stupidity and mediocrity.’

Kanskje nogen uden for Canada kan sende en tweet til Justin Trudeau med citatet fra Zola? Det bør helst ikke udføres af en canadisk borger – vi ønsker jo ikke, at nogen skal blive anholdt.

Købe hos Tales: Sådan døde Danmark        Købe hos Saxo: Sådan døde Danmark

ANNONSE