Kopierede/fra hoften

Donald Trump fører over præsident Biden i seks eller syv svingstater. Det er især vælgernes utilfredshed med den nationale økonomi og dybe tvivl om Bidens evner og jobpræstation, der er forklaringen.

Det viser en ny meningsmåling foretaget af Wall Street Journal.

Trump fører med mellem 2 og 8 procentpoint i seks stater – Pennsylvania, Michigan, Arizona, Georgia, Nevada og North Carolina. Kun i Wisconsin står de to kandidater lige.

Når det gælder forskellige politiske spørgsmål, har Trump en stærk føring på tre ud af fire nøgleområder.

På spørgsmålet om, hvem der ville have den bedste økonomiske politik, og når det gælder indvandring og grænsekontrol, fører Trump med hele 20 procentpoint.

Trump fører også med 20 procentpoint, når det gælder vælgernes vurdering af kandidaternes mentale og fysiske helbred.

Biden scorer bedst på spørgsmålet om abort, hvor han fører med 12 procentpoint.

Det forventes derfor, at Bidens team vil gå all in på abortspørgsmålet, herunder et stærkt fokus på, at USA’s højesteret skal omstøde Roe vs Wade med hjælp fra konservative dommere udpeget af Trump.

Trump og hans team vil højst sandsynligt fokusere på økonomien og krisen ved den sydlige grænse.

Trøsten for Biden er, at mange vælgere endnu ikke har besluttet sig. Men han kæmper også med det faktum, at han sandsynligvis vil miste nogle stemmer til Robert F. Kennedy Jr.

ANNONSE

Ifølge Michael Bocian (D), som gennemførte undersøgelsen sammen med Tony Fabrizio (R), er de, der udtrykker støtte til Kennedy Jr. potentielt en fordel for Biden, da han tiltrækker flere vælgere fra Trump-lejren. Men alle de andre uafhængige kandidater trækker vælgere væk fra Biden.

– Disse mennesker bør ikke betragtes som entusiastiske vælgere for tredjepartikandidater … Det, de siger, er: “Jeg overvejer nogle andre muligheder, fordi jeg ikke kan lide de muligheder, jeg har fået.”

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

ANNONSE

Mest læst