Nyt

Engelske klinikker for kønsidentitet, vil blive udelukket fra at give lægemidler, der standser de fysiske ændringer i puberteten, efter en offentlig høring om sagen. Dette bekræftes af National Health Services (NHS England).

Forbuddet blev hilst velkommen af ​​regeringen, som en “historisk beslutning”, der vil hjælpe til med at sikre, at omsorg er baseret på beviser, og er i “barnets bedste”, skriver The Times .

Lægemidler der sætter de fysiske ændringer i puberteten på pause, såsom udvikling af bryst eller ansigtshår, vil nu kun være tilgængelige for børn som led i kliniske forskningsprojekter.

En offentlig høring om sagen, en midlertidig politik, og en uafhængig gennemgang af tjenester for kønsidentitet for alle under 18 år, blev bestilt af NHS England i 2020.

Gennemgangen, ledet af Dr. Hilary Cass, var blevet udløst af, en markant stigning i henvisninger til Gender Identity Development Service (Gids), drevet af Tavistock og Portman NHS Foundation Trust.

Flere og flere europæiske lande begynder at forstå, at LGBTQ-galskaben er gået for vidt. Mange steder er der et stigende oprør blandt forældre imod, at børn lærer om denne postmoderne ideologi både i børnehaver og grundskoler.

ANNONSE

Sociale medier, og programmer som Rosa Kompetance, påvirker børn og narrer dem til at tro, at de er af et helt andet køn end det, de er født med.

Tavistock Gender Identity Development Service (Gids) blev lukket i 2022, efter at en fordømmende rapport viste, at klinikken ikke ydede sikker pleje til børn.

Antall henvisninger til Gids-klinikken i 2021/2022 var over 5.000, mod knap, 250 henvisninger ti år tidligere. Det er en tyvedobling, og resultatet af massiv propaganda, der især er rettet mod påvirkelige børn. Klinikken har gentagne gange været genstand for udførlig kontrol.

Læs også:

https://www.document.no/2023/02/12/ny-bok-om-britisk-klinikk-for-kjonnsdysphori-avslorer-feilmedisinering-og-mishandling-av-barn/

ANNONSE

Mest læst