Kopierede/fra hoften

Robert Malone er en af ​​fædrene til mRNA-vaccinen, og han har selv taget vaccinen. Men nu kommer han med en kraftig advarsel til forældre om ikke at lade deres børn vaccinere. Det kan forårsage uoprettelig skade på hjernen, hjertet og immunsystemet.

Mit navn er Robert Malone, og jeg taler til dig som forælder, bedsteforælder, læge og videnskabsmand. Jeg plejer ikke at læse op fra en forberedt tale, men det er så vigtigt, at jeg ville sikre mig, at jeg fik alle ord og videnskabelige fakta korrekt.

 

Jeg står ved denne erklæring med en karriere dedikeret til vaccineforskning og -udvikling. Jeg er vaccineret mod covid og er generelt pro-vaccine. Jeg har viet hele min karriere til at udvikle sikre og effektive måder at forebygge og behandle infektionssygdomme på.
Herefter vil jeg lægge teksten til denne udtalelse op, så du kan dele den med venner og familie.
Før du injicerer dit barn – en beslutning der er irreversibel – vil jeg gerne fortælle dig de videnskabelige fakta om denne genetiske vaccine, som er baseret på den mRNA-vaccineteknologi, jeg har lavet.
Der er tre problemer, forældre skal forstå:
Den første er, at et viralt gen vil blive injiceret i børns celler. Dette gen tvinger barnets krop til at lave giftige spidsproteiner. Disse proteiner forårsager ofte permanent skade på børns kritiske organer, herunder:
– Deres hjerne og nervesystem
– Deres hjerte og blodkar, inklusive blodpropper
– Deres reproduktive system
– Og denne vaccine kan udløse fundamentale ændringer i deres immunsystem

Det mest alarmerende punkt ved dette er, at når først disse skader er sket, er de uoprettelige.
– Man kan ikke fikse læsionerne i deres hjerne
– Du kan ikke reparere ardannelse i hjertevæv
– Du kan ikke reparere et genetisk ødelagt immunsystem, og
– Denne vaccine kan forårsage forplantningsskader, som kan påvirke fremtidige generationer af din familie.
Den anden ting, du skal vide om, er det faktum, at denne nye teknologi ikke er blevet tilstrækkeligt testet.
– Vi skal bruge mindst 5 års test/forskning, før vi virkelig kan forstå risikoen
– Skader og risici ved ny medicin afsløres ofte mange år senere
Spørg dig selv, om du ønsker, at dit eget barn skal være en del af det mest radikale medicinske eksperiment i menneskehedens historie
Et sidste punkt: Grunden de giver dig til at lade dit barn vaccinere, er løgn.
– Dine børn udgør ingen fare for deres forældre eller bedsteforældre
– Det er faktisk det modsatte. Deres immunitet, efter at have modtaget COVID, er afgørende for at redde din familie, hvis ikke hele verden, fra denne sygdom
Sammenfattende: Der er ingen fordel for dine børn eller din familie ved at vaccinere dine børn mod de små risici ved virussen, i betragtning af de kendte sundhedsrisici ved vaccinen, som du og dine børn som forældre måske skal leve med resten af livet.
Risiko/fordel analysen er ikke engang tæt på reel viden.
Som forælder og bedsteforælder er min anbefaling til dig at gøre modstand og kæmpe for at beskytte dine børn.
Robert Malone har bevaret sin professionelle og menneskelige integritet. Han har ikke tøvet med at beskrive de kræfter, der forsøger at bringe læger og videnskabsmænd til tavshed. Denne skræmmetaktik blev skabt af Tony Fauci i samarbejde med kineserne og består den dag i dag.
Spørgsmålene, der bliver stillet, er mange. Vi ved, at vaccinen blev akut godkendt, og at der derfor er en vis risiko forbundet med den. Hvorfor handler det så om at vaccinere børn under fem år, som ikke bliver syge, og udsætte dem for fare? Dette pres på forældrene er uetisk og rejser nogle grundlæggende spørgsmål om, hvad formålet er. Mange, der har taget vaccinen, vil blive urolige.

Jeg plejede at tro, at FDA, NIH og CDC arbejdede for folket, ikke for lægemiddelindustrien. Jeg troede, at hvis vi bare kunne genbruge allerede kendte, sikre lægemidler mod nye infektionssygdomme, kunne vi hurtigt finde måder at reducere dødsraten på. Jeg troede, at udviklingen af lægemidler og vacciner blev reguleret af den føderale regering til det fælles bedste. Det, jeg har lært i løbet af de sidste to år, er, at reguleringsindfangning af den føderale regering har fordrejet og formet arbejdet i Kongressen og føderale agenturer i en sådan grad, at de ikke længere repræsenterer, hvad der er i nationens, verdens bedste interesse, og menneskelighed.
Jo mere jeg har udtrykt databaserede bekymringer om, hvad der sker med vaccinerne, de amerikanske føderale og WHO-reaktioner, jo mere er jeg blevet censureret, bagvasket og udsat for forskellige former for karaktermord af store teknologiske og diverse medier. Jeg er ikke alene om at være mål for angreb. Mainstream-medier har angrebet og censureret mig og andre fremtrædende læger/videnskabsmænd, som ikke plaprer regeringens fortælling efter. Dette er blevet udviklet til en standardprocedure og implementeret over hele verden som en teknik til at undertrykke uenige læger– bogstaveligt talt jagt på læger, der anses for skyldige i tankeforbrydelser (såsom at stille spørgsmålstegn ved vaccinens sikkerhed og effektivitet) eller i “synden” ved at behandle patienter med livreddende lægemidler i en ambulant behandling.
Det, der sker, er ikke i orden, det er ikke korrekt, og det er ikke fair.
Så lad os komme i gang med at rette op på det det.

ANNONSE