Kommentar

 

Yasser Abu Sido, der er medarbejder ved Mahmoud Abbas’s regering på Vestbredden, sagde for nyligt på egyptisk fjernsyn, at Hitler havde ”indlysende grunde” til at beordre jøderne udslettet. Jøderne havde nemlig planer om at ”tage kontrol med Tyskland”.

Middle East Media Research Institute har oversat Abu Sidos bemærkninger:

”Adskillige europæiske, amerikanske og arabiske officials har sagt, at et israelsk angreb på palæstinenserne i Rafah ville udgøre en forbrydelse, der ikke står tilbage for Holocaust. Jeg har lyst til at spørge: Hvorfor skete Holocaust? Jeg er ingen fan af Hitler, men da Hitler gennemførte Holocaust, havde han indlysende grunde. Jøderne og den globale zionisme fik tilbudt forskellige steder i verden – i Argentina, i Uganda, i det nordlige Sinai og i det sydlige Irak. … Men de valgte Palæstina af grunde, som vi måske senere vil nævne.”

”De planlagde at tage kontrol med Tyskland. De begyndte at undergrave Tysklands økonomi og moralske værdier. Hitler reagerede ved at få jøderne til at gå ud på gaderne og slikke fortovene. Det ved de [altså jøderne] udmærket. Krystalnatten er velkendt i jødisk historie, og det samme er De Lange Knives Nat, da jøderne fik ordre til at sætte davidsstjerner på brystet, og de blev kaldt ‘beskidte jøder´”

”Lad mig sige det højt og tydeligt – jøderne har fordrejet mange vers i Toraen for at gøre dem mere spiselige for dem. Jeg vil ikke citere eksempler, fordi mange mennesker kunne betragte mig som antisemit, selvom det er os arabere, der er semitter, og ikke dem.”

Abu Sidos verdensforklaring er nogenlunde identisk med, hvad børn i de palæstinensisk-drevne skoler på Vestbredden og i Gaza bliver indoktrineret med. Han er ikke stiv i historie. Til gengæld er han ved at få rejsning af ren blodtørst.

Man kunne ønske sig, at danske journalister ville spørge Lars Løkke Rasmussen, hvad han mener om det palæstinensiske selvstyres ideologi – da han jo agiterer for at give Hitlers forståere deres egen stat. Men da den sidste journalist for længst er gået til de evige vrøvlemarker, er det et forfængeligt håb.

ANNONSE

Da jeg forventer, at Facebook sletter dette opslag, skal anbefale alle på klikke ind på document.dk.

ANNONSE

Mest læst