Kopierede/fra hoften

Republikanerne er kede af, at Bidens politi anholdt far til en soldat, der blev dræbt af selvmordsbomberen ved Abbey Gate i Kabul. Steve Nikoui kunne ikke kontrollere sig selv, da Biden sagde, at “USA er sikrere i dag, end da jeg tog over”.

“Abbey Gate”, “Abbey Gate”, råbte Nikoui, da han blev ført ud af vagterne.

Det var Bidens utroligt klodsede evakuering fra Kabul, der førte til, at 13 soldater blev dræbt af en selvmordsbomber, og at utallige afghanere mistede livet. Det var en værre evakuering end Saigon, og amerikanerne har ikke glemt det.

Biden har aldrig taget ansvar for fiaskoen. Når han også hævdet, at han har gjort Amerika mere sikker, brast det for en GoldStar-far.

De, der mistede deres sønner og døtre, har heller ikke glemt billedet af Biden, der står og kigger på uret, når kisterne med de dræbte ankommer til Andrews Airfield-basen. For de pårørende var det et meget specielt øjeblik, men de så en præsident, der var fuldstændig ligeglad.

ANNONSE

De pårørende har efterfølgende, ikke fået udleveret telefonerne til deres pårørende. Biden-regimet ønsker ikke, at der skal komme noget ud.

Men de er i stand til at udsende falske rygter om, at Trump stod i Frankrig og hånede amerikanske soldater, der lå på en kirkegård. Biden gentog denne påstand for nylig. Han vil gerne fremstille Trump som upatriotisk. I virkeligheden er det Biden, der er ligeglad med soldaternes liv.

Florida-senator Brian Mast var forarget. Det var ham, der havde inviteret Nikoui til at deltage i State of the Union-talen.

«Steve Nikoui, the father of fallen Marine LCpl. Kareem Nikoui, was my guest to {the State of the Union address],» Mast wrote on X. «He was arrested because he cried out to [Biden] to remember his son.»

«Joe Biden has never honored those killed at the Abby Gate and still hails the catastrophic withdrawal as a success!» Mast said.

«Steve Nikoui, far til den faldne Marine LCpl. Kareem Nikoui, var min gæst til {State of the Union-adressen],» skrev Mast den X. «Han blev arresteret, fordi han råbte til [Biden] for at huske sin søn.»

“Joe Biden har aldrig hædret de dræbte ved Abby Gate og hylder stadig den katastrofale tilbagetrækning som en succes!” sagde Mast.

Men at arrestere en far, der mistede sin søn i en operation, som Biden er ansvarlig for, er for meget. Det afslører den grænseløse kynisme, der kendetegner Biden-regimet, hvad enten det drejer sig om soldaters liv, eller sikkerheden for amerikanerne derhjemme.

Gold Star-forældre har en særlig status i USA. Der blev ballade, da Trump polemiserede mod en Guldstjerne-far i forbindelse med partikonventerne i 2016. Man kritiserer ikke en Guldstjerne-far!

Men Biden får ham anholdt.

Den ældre bror tog sit eget liv, efter at Kareem blev dræbt. Biden har heller aldrig ringet til familien. Dette er et mønster, der gentager sig med Biden.

For nylig blev sygeplejestuderende Laken Riley (22) dræbt af en illegal immigrant i Georgia. Drabet har vakt stor opmærksomhed. Morderen er en af ​​de millioner, Biden har lukket ind. Biden har aldrig kontaktet familien, som Trump og andre præsidenter gjorde. Der gik et helt år, før han besøgte East Palestine, som blev ramt af en kemisk katastrofe.

Men i torsdagens tale blev han tvunget til at nævne hende, da Marjorie Taylor Greene kaldte hendes navn. Han kaldte hende Lincoln, og sagde, at hun blev dræbt af en illegal.

I et interview med MSNBC undskylder Biden for at have brugt ordet illegal om hendes morder, Ibarro fra Venezuela. Han skulle have sagt “udokumenteret”. Biden er mere optaget af det korrekte sprog end de faktiske realiteter.

Demokratene har brukt slagordet “say her name” om mennesker som dør i konfrasjon med politiet. Nå er det Trumps velgere som bruker det om mennesker drept av illegale. Biden er mest opptatt av å bruke riktig betegnelse på morderen. A supporter holds a oster with a photo of Laken Riley before Republican presidential candidate former President Donald Trump speaks at a campaign rally Saturday, March 9, 2024, in Rome Ga. (AP Photo/Mike Stewart)

Han er derfor mere optaget af, at angribe Trump for at bruge ord som utøj, om mange af dem, Biden lukker ind. Men vælgerne ser, at ordet passer: De voldtager, kører ned folk i beruset tilstand, og dræber folk.

Nu er de ankommet i et sådant antal, at den ene mere forfærdelige historie afløser den anden.

Men Biden og de illiberale medier mener, at det vigtigste er at bruge det rigtige ord om dem: Udokumenterede. I New York er det strafbart at bruge ordet ulovlig.

De byggede landet, siger Biden. De er mere amerikanske end os, har han også sagt.

Biden responded, “Undocumented person. And I shouldn’t have used ‘illegal,’ I should have — it’s undocumented. And look, when I spoke about the difference between Trump and me, one of things I talked about on the border was the way he talks about vermin, the way he talks about these people polluting the blood. I talked about what I’m not going to do, what I won’t do. I’m not going to treat any of these people with disrespect. Look, they built the country, the reason our economy is growing. We have to control the border and [have] more orderly flow, but I don’t share his view at all.”

Biden svarede: “Udokumenteret person. Og jeg skulle ikke have brugt ‘ulovlig’, det burde jeg have – det er udokumenteret. Og se, da jeg talte om forskellen mellem Trump og mig, var en af de ting, jeg talte om på grænsen, den måde, han taler om skadedyr på, den måde, han taler om, at disse mennesker forurener blodet. Jeg talte om, hvad jeg ikke vil gøre, hvad jeg ikke vil gøre. Jeg vil ikke behandle nogen af disse mennesker med respektløshed. Se, de byggede landet, grunden til, at vores økonomi vokser. Vi er nødt til at kontrollere grænsen og [have] mere velordnet flyd, men jeg deler slet ikke hans synspunkt.”

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden