Nyt

Lige siden den katastrofale flugt fra Kabul er Biden gået fra det ene nederlag til det andet. Putin blev fristet til at gå ind i Ukraine på grund af Kabul-fiaskoen og udtalelser om, at Washington ikke ville reagere, hvis Putin nøjedes med en lille indtrængen i Ukraine.

Ukraine udviklede sig til en proxy-krig, hvor ukrainerne bliver dræbt af iransk-fremstillede droner. Det samme regime, som Biden har ladet berige sig på olieeksport, til en værdi af titusindvis af milliarder af dollars.

Iran tillader, at pengene går til Iran støttede grupper i Irak og Syrien, de samme som angriber amerikanske mål. Det er absurd. Biden finansierer indirekte de grupper, der dræber amerikanere.

ANNONSE

Hvis afskrækkelse skal fungere, skal der være kraft bag ordene. I oktober advarede Biden Iran mod, at blande sig i Gaza-krigen. Lad være, sagde Biden. Lad være, sagde Kamala Harris.

Iran har nu krydset den røde linje flere gange, uden at få et kraftigt modsvar.

Først var det houthierne, der rakte næse ad ​​den amerikanske flåde. Så var der militserne i Irak og Syrien. I alt har de rettet 160 angreb mod amerikanske mål.

To amerikanske marinesoldater mistede livet, da de forsøgte at inspicere to somaliske patruljebåde.

I mandags forvekslede amerikanerne en indkommende drone for deres egen. Tre soldater mistede livet, og 25 blev sårede.

Nu melder de sædvanlige krigshøge hos Republikanerne sig, og vil angribe Iran. Senatorer som Lindsey Graham kan ikke få nok af krige. Han ønsker, at USA skal “tage ud” iransk infrastruktur.

USA burde have lært én ting: Krige udvikler sig aldrig, som man tror.

Der er ingen appetit på krig blandt amerikanere. Anti-krig er blevet et af Trumps stærkeste kort. Det kan ikke bortforklares, at al rædselspropagandaen om, at han vil starte 3. Verdenskrig, er noget vrøvl. Det er Demokraterne, der starter krige.

Trump startede ikke en eneste krig. Det er 72 år siden, at en præsident sad i Det Hvide Hus, og ikke startede en krig.

Da Trump tiltrådte, beordrede han en tilbagetrækning fra Syrien. Det blev saboteret af bureaukratiet. De nægtede at udføre ordrer og trænerede.

Samtidig var han den, der udførte den mest vovede operation: Likvideringen af ​​chefen for al-Quds-brigaden i Revolutionsgarden, den legendariske Qassem Soleimani. Han var uovervindelig i iranernes øjne, men overlevede ikke Trumps missiler.

Det kaldes afskrækkelse.

Biden har nu ladet så mange chancer slippe forbi, at det bliver svært at genoprette afskrækkelsen. Han risikerer at ende i en storkrig.

 

Køb “Dumhedens anatomi” af Olavus Norvegicus! Køb e-bogen her.

 

Køb «Europas mærkelige død»!

 

ANNONSE