Nyt

Politiets arbejde, med at forebygge voldsforbrydelser mod kvinder og piger i Storbritannien, skal forbedres, siger en overvågningsgruppe. Men det er uklart, hvem de skal beskyttes mod.

Voldsforbrydelser og overgreb mod kvinder og piger, er et voksende problem i Storbritannien.

Den britiske politichef Mark Rowley har udtalt, at problemet er af en sådan størrelsesorden, at det skal behandles som en trussel mod den nationale sikkerhed.

NTB-DPA beretter om sagen.

Mange har de såkaldte grooming-sager i frisk erindring, hvor en lang række af nogle helt unge piger, blev misbrugt og udsat for systematisk vold af indvandrere.

Kommissionen for Ligestilling og Menneskerettigheder siger, at der stadig er meget arbejde, der skal gøres, før regeringen kan opfylde målene, om sikkerhed for kvinder og piger.

Udtalelsen kommer få dage efter, at den britiske politichef sagde, at kampen mod voldsforbrydelser mod kvinder, har brug for finansiering, på samme niveau, som kampen mod terrorisme og organiseret kriminalitet.

Han turde dog ikke være særlig specifik omkring, hvilke grupper der i høj grad karakteriserer denne type vold.

Tværtimod så mener han at voldsforbrydelserne omfatter britiske mænd generelt.

Politichef Mark Rowley sagde i tirsdags, til Supreme Council for Policing i London, at der er hundredtusindvis af britiske mænd, derude i samfundet, som er en trussel mod kvinder og piger.

Læs også:

Ofrene fra sex-grooming er ødelagte for livet

Supportdokument:

Gode ​​bøger fra Document! Bestil i dag:

Køb “Europas mærkelige død” her.

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden