Nyt

Det første primærvalg er psykologisk vigtigt. Ville Trump være i stand til at levere? Ville de to hovedkonkurrenter nå  inden for rækkevidde? Svaret er ja til det første spørgsmål og nej til det andet spørgsmål. Trump fik 51 pct. En knusende sejr. Det er 30 procentpoint foran de to andre, der ligger omkring de 20. Dermed kan både Nikki Haley og Ron DeSantis vinke farvel til håbet om at kunne udfordre Trump. Afstanden er for stor.

Dette var det psykologiske momentum i det første primærvalg.

Ron DeSantis har brugt hundredvis af millioner i Iowa, han er inviteret til shows på Fox for at vise sig frem for vælgerne. Alligevel vil de ikke have ham.

Forklaringen er enkel: Situationen i USA er så dårlig, at amerikanerne henvender sig til den eneste person, der kan redde landet: Trump. Han bliver redningsmanden.

For hver måned, der går, og millioner strømmer ind over grænsen i syd, og Biden bliver svagere og svagere, og faren for en storkrig vokser, vil Trump fremstå som en redningsmand. Folk husker, hvordan det var i hans tid, Han er den første i 72 år, der ikke har startet en krig. Biden glider ind i en trefrontskrig; Ukraine, Mellemøsten og Taiwan.

Vivek Ramaswamy fik 8 procent, men erklærede, at han træder tilbage og giver sin støtte til Trump.

 

Køb billetter til læsermødet med Mikael Jalving stærk>!

< /a>

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag