Nyt

Israel har afsløret hundredvis af indgange til Hamas-tunneller i Khan Younis, syd for Gaza-striben.

Israelske styrker afdækker konstant nye gemmesteder, baser og våbendepoter, som er blevet brugt til terroraktiviteter af Hamas.

Netop at finde og ødelægge denne type Hamas-ressourcer er en vigtig del af den israelske militærmission i Gaza, efter terroraktionen, der blev rettet mod Israel den 7. oktober.

Israelske styrker har nu afdækket hundredvis af indgange til Hamas-tunneller i Khan Younis i den sydlige del af Gaza-striben, forlyder det fra Israel.

Ifølge det israelske militær (IDF) er israelske gidsler blevet holdt fanget i dette omfattende tunnelnetværk under Khan Younis.

Israel beskylder Hamas for at have brugt store summer på at bygge tunneller i stedet for at lade pengene gå til befolkningen.

NTB-DPA beretter om sagen.

Konstruktionen af ​​sådanne tunneler, samt erhvervelsen af ​​store lagre af våben (alt fra håndvåben og ammunition til store raketter) synes at have været formålet de såkaldte myndigheder (det islamistiske Hamas-regime) ) i Gaza har været mest interesseret i at bruge penge på.

Det er penge, der ofte doneres af vestlige regeringer, herunder den norske, som er blevet narret til at tro, at de skal investeres i at forbedre borgernes levevilkår.

Næppe nogen steder i verden er der kommet så megen økonomisk bistand ind udefra, uden at befolkningen på en eller anden måde har fået det mærkbart bedre.

Mange af midlerne er også blevet brugt til personligt at berige ledelsen af ​​terror-organisationen Hamas, som i høj grad lever i luksus i andre arabiske lande.

– Det anslås, at der er investeret millioner af shekel i at udgrave tunneller og udstyre dem med ventilation, el, vand og afløb, oplyser IDF.

Mange af tunnelerne er langt under jorden, ofte i flere etager, for at modstå israelske bomber.

Tidligere på ugen sagde Israel, at det ville iværksætte færre luftangreb og flere jordangreb, blandt andet for at kunne identificere og ødelægge sådanne terror-tunneller.

 

Supportdokument:

Gode ​​bøger fra Document! Bestil i dag:

Køb “Europas mærkelige død” her.

ANNONSE