Nyt

Biden-regimets Environmental Protection Agency (EPA) meddelte onsdag, at det vil uddele mere end $600 millioner til organisationer, der støtter demonstrationer for «miljøretfærdighed».

Ifølge Daily Caller vil midlerne blive givet til 11 forskellige organisationer, lige fra universiteter til aktivistgrupper. Udover at støtte demonstrationer i gaderne, skal midlerne også bruges til forskellige miljøprojekter som træningsprogrammer og arbejde med at skabe «sunde hjem» (healthy homes).

Midlerne kommer fra EPA’s Environmental Justice Thriving Communities Grantmaking Program, som er en nyoprettet ordning knyttet til Bidens berømte Inflation Reduction Act (IRA). IRA handler ikke om at reducere inflationen, men om at bruge enorme beløb på kampen mod klimaforandringerne.

De 600 millioner dollars til denne form for støtte er en del af en 3 milliarder dollars pakke til støtte for denne form for initiativer relateret til global opvarmning.

Vicepræsident Kamala Harris er entusiastisk.

– Ethvert menneske har ret til at drikke rent vand, indånde ren luft og leve i et samfund, der er sundt og sikkert.

– Men alt for længe har lavindkomster, immigranter, den oprindelige befolkning og mørkhudede mennesker måttet udholde uforholdsmæssigt store mængder af luft-, vand- og jordforurening.

– Det er derfor, præsident Joe Biden og jeg har sat egenkapital i centrum for USAs største klimainvestering i historien.

Mange vil nok mene, at hvis man vil sikre trygheden for eksempelvis mørkhudede amerikanere, så kunne der måske findes andre løsninger, såsom at forbedre sikkerheden ved grænsen i syd, eller bekæmpe kriminalitet og vold i store bycentre .

ANNONSE

Alt blandes med klassiske DEI-motiver, som Demokraterne normalt fokuserer på. (DEI: mangfoldighed, lighed i resultater, inklusion).

Et eksempel: Minneapolis Foundation tildeles 50 millioner dollars for at fokusere på «racistisk og økonomisk retfærdighed» til grupper, der fremmer «strukturelle og systemiske forandringer gennem organiseret politisk aktivisme og bevægelser.»

Climate Justice Alliance får også 50 millioner dollars, så de kan fortsætte deres støtte til pseudo-staten «Palæstina». CJA mener, at dens støtte til Hamas-banden handler om «klimaretfærdighed».

Ellers støtter de aktivt Manuel Teran, en venstrefløjsaktivist, der åbnede ild mod politiet, og som blev dræbt, da politiet svarede tilbage. CSJ betegner dette som et «politisk mord». Teran brugte også pronominerne «they/them».

Kritikere har bemærket, at fordelingen af ​​midlerne ikke ser ud til at handle om at redde klimaet, men mere om at finansiere politiske allierede i Det Hvide Hus. Daniel Turner, grundlæggeren af ​​Power the Future, er ikke specielt imponeret.

– Uanset om de hedder støtteorganisationer eller klimakrigere, er missionen den samme: at bruge skatteydernes midler til at opbygge netværk af politisk støtte.

Købe hos Tales: Ræven går derude, mor

Købe hos Saxo: Ræven går derude, mor

ANNONSE