Kommentar

Vi har ingen tid at spilde. 

Vi må kalde en spade for en spade. Det, vi ser vokse i Vesten, er fascisme kamufleret med et menneskeligt ansigt. Dette er frit efter den tjekkiske kommunist Alexander Dubceks udtryk. I 1968 ville han give sine landsmænd en kommunisme med et menneskeligt ansigt. Moskva opfattede straks truslen og satte tankvognene ind.

Mens jeg sidder og ser statsadvokat Merrick Garland bortforklare og afvise alle spørgsmål fra republikanerne om misbrug af retsstaten til fordel for en korrupt præsidentfamilie og forfølgelsen af ​​konservative katolikker og brugen af ​​provokatører mod fredelige demonstranter fra stormen på Kongressen den 6. januar, godt sekunderet af demokraterne er det et nyt spil, vi ser.

Den tidligere CIA-chef John Brennan og Clintons kampagnechef James Carville er trådt frem og beder CIA om at sikre, at Biden vinder valget i 2024, som de gjorde i 2020. Denne indblanding er sket, uden at nordiske medier og politikere har løftet et øjenbryn. Jo længere denne stilhed varer, jo mere alvorlig bliver den.

ANNONSE

Tavshed om politiseringen af ​​den amerikanske efterretningstjeneste er en direkte trussel mod den nordiske sikkerhed. Når ledelsen i CIA lægger pres på analytikerne for ikke at kalde en spade for en spade og give Kina skylden for covid-19, og går så langt som til at bestikke analytikerne, handler det om svig og forræderi mod amerikanske interesser.

Det er den tidligere efterretningschef John Ratcliffe, der skriver dette i Wall Street Journal, og han udtrykker sig endda forsigtigt.

Nu indser vi, at Kina lancerede en negativ influencer-kampagne mod Trump forud for valget i 2020, der langt overgik den meget omtalte russiske infiltrering i 2016.

Forskellen er, at denne gang nægtede CIA at gøre noget ved det.

Et lignende mønster var tydeligt med hensyn til forsøg på at blande sig i amerikanske valg. I 2020 sporede efterretningsvæsenet en plan fra Kina om at skade præsident Trumps muligheder for genvalg. I august reported netværksanalysefirmaet Graphika om aktivitet på sociale medier fra, hvad det kaldte “Spamouflage Dragon” og beskrev det som et “pro-kinesisk politisk spam-netværk.” Det var at sende engelsksprogede videoer, der “angreb” Mr. Trump og hans politikker. Selvom Graphika ikke havde beviser for, at disse operationer blev ledet af den kinesiske regering, havde den amerikanske efterretningstjeneste.

Under afhøringen i Kongressen i onsdags spurgte Matt Gaetz: Hvad kan der komme ud af, at det første Biden gjorde, da han tiltrådte, var at afskaffe The China Initiative, der havde til formål at afsløre amerikansk infiltration af typer som lederen af ​​laboratorierne kl. Harvard Charles Huber, der modtog 50.000 dollars om måneden for at smugle biologiske tests ud.

Garland svarede, at Biden hellere ville se på truslerne samlet fra Nordkorea, Rusland, Iran og Kina.

Men de andre lande er ikke i nærheden af ​​at være på Kinas niveau.

Ombudsmanden fandt også, at “der var stærke bestræbelser på at undertrykke” synspunktet om, at Kina havde søgt at påvirke valget til at skade Mr. Trump, herunder af “CIA Management”. Den afvigende analytiker, Christopher Porter skrev (wrote) sidste år, at da Biden-administrationen tog over, fjernede den øjeblikkeligt analyse af valgtrusler fra hans ansvarsområde, “fordi jeg havde taget en dissens i spørgsmålet om Kinas indflydelse.”

Sidste måned reported Meta, at Spamouflage Dragon er “den største kendte hemmelige propagandaoperation, der nogensinde er identificeret” på Facebook og Instagram, og at den har forbindelser med “kinesisk retshåndhævelse.” Det betyder det kinesiske ministerium for offentlig sikkerhed, som administrerer landets store firewall.

Har nordiske medier skrevet om Spamouflage Dragon?

CIA-analytikerne turde ikke give et retvisende billede af den kinesiske trussel, fordi det ville styrke Trumps position, og det var uvelkomment i ledelsen af ​​CIA. Hvis sandheden var på Trumps side, så skulle sandheden ofres.

Dette er politisering i praksis, og det gælder alle områder af det amerikanske offentlige liv.

Når man begynder at bagatellisere trusler, fordi det styrker en politisk modstander, har en efterretningstjeneste svigtet sin faglige opgave.

Denne politisering gælder også for det nordiske samfund. Det gennemsyrer alle institutioner og undertrykker kritik. Et samfund, hvor divergerende meninger er uønskede, gambler med sin fremtid.

Al magt er koncentreret om at slå Trump og hans bevægelse tilbage. Derfor lukker Biden bevidst millioner migranter ind i syd, som bliver hans nye vælgere. I Pennsylvania bliver du registreret som vælger, samtidig med at du ansøger om kørekort. Illegale migranter kan også søge om kørekort. Pludselig har du hundredtusindvis af nye vælgere.

Hvordan vil Trump og republikanerne imødegå og overvinde sådanne metoder?

Europa er også oversvømmet med migranter. I dag erfarede vi, at socialisterne i EU-parlamentet saboterer aftalen med Tunesien.

På den italienske højrefløj spekuleres der i at socialisterne i EU har sat sig som mål at skabe vanskeligheder for Meloni, som hidtil har forsøgt at indføre en strengere indvandringspolitik i loyal koordination med EU.

Socialisterne ser Meloni som en dødelig fare sammen med Orban og Trump. De opfatter alt som enten/eller, som en kamp på liv og død. De ofrer gladeligt deres egen befolkning.

Vi ser intet til dette had mod deres egen befolkning på højrefløjen. Den trives på venstrefløjen og selvfølgelig blandt muslimer, der forledes til at tro, at højrefløjen er deres fjender.

NRKs Nina Owing mente ikke, at det var rigtigt, da Norges tidligere statsminister Erna Solberg sagde, at det var op til det konservative parti, om hun var kandidat om to år. Hvad med det politiske system og demokrati?

Ja, hvem styrer det? Socialisterne selvfølgelig. Socialisterne er overbeviste om, at de har loven og historien på deres side. Det er denne holdning, der kommer til udtryk, når de møder ægte modstand.

De er fascister kamufleret med et menneskeligt ansigt, fordi de deler skatteydernes penge ud i stride strømme.

De mener også, at de har monopol på godhed.

Det er tid til at forstå spillet og afsløre det.

Vi er vokset op med tanken om, at menneskets historie går fra undertrykkelse til befrielse.

Men nu ser vi en drejning.

Socialisternes trick er, at de lover “fællesskab” og “sikkerhed”. Ingen af ​​delene er sande, og flere og flere ser det.

Historien kan faktisk gå baglæns.

Købe hos Tales: Sådan døde Danmark        Købe hos Saxo: Sådan døde Danmark

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Købe hos Tales:: Frem for alt frihed festskrift til Lars Hedegaard

20130206_081741

 

Købe hos Tales: Ræven går derude, mor

Købe hos Saxo: Ræven går derude, mor

 

Købe: Verden var så rød, mor Erindringer 1942-1980

 

Købe: Frihedens væsen Fra Perikles til Hirsi Ali

 

Købe: Fragmenter af Danmarks historie 2020-2031

 

Købe hos Tales:: Vidne til vanvidd               Købe hos Saxo:: Vidne til vanvidd

 

Købe hos Tales: Halallucinationer  Købe hos Saxo: Halallucinationer

 

Købe: Knus tyrannerne Erindringer

 

Købe: Dragsdahl-sagen KGB og historieforskningen

 

Købe: Mig og Muhammed

 

Købe: Når danskere bøjer af Islamiseringen af Odense

 

Købe: Man forhandler ikke med et maskingevær: om manden

 

Købe: Den islamske fascismen

 

Købe: Betraktninger over revolusjonen i Europa

 

Købe: Politiken-affæren 

 

ANNONSE