Nyt

Det 53-årige tyrkiske parlamentsmedlem Hasan Bitmez er død. Tirsdag holdt han en tale i parlamentet, hvor han truede med, at Israel og dets allierede “snart vil føle Allahs vrede”. Sekunder senere – før han nåede at forlade podiet – mistede han bevidstheden og faldt om.

Ikke en spurv til jorden…

Han blev straks bragt til hospitalet, hvor han fik konstateret et hjerteanfald. Lægerne gjorde, hvad de kunne for at redde ham, men uden held: I dag døde han.

Tyrkiets sundhedsminister Fahrettin Koca bekræftede i dag Bitmez’ død uden for hospitalet, hvor parlamentsmedlemmet blev behandlet:

– Desværre endte MP Bitmez på intensivafdelingen på hospitalet i Ankara på trods af lægernes bestræbelser på at holde ham i live. Han døde klokken 11.50 om morgenen. Mine kondolencer går til hans familie, hans kære og hans parti. Må han hvile i fred.

 

 

Køb “Hvordan myndighederne bluffede os” af Robert Malone!

Køb “Dumhedens anatomi” af Olavus Norvegicus! Køb e-bogen her.

ANNONSE