Nyt

I Tyskland er en teenager død, efter at omkring 15 arabere angiveligt havde slået og sparket ham, indtil han var hjernedød. Dette rapporterer Remix-nyheder.

Den 16-årige Filipp S. blev tævet i koma af en bande unge i en skatepark i byen Meinerzhagen. Han er nu død, efter at hans respirator blev slukket af medicinsk personale.

Det er uklart, hvad der udløste den fatale kamp den 30. januar. Filipp S. trådte angiveligt ind for at bryde et slagsmål, da han blev angrebet.

Filipps bror Wilhelm S. fortæller avisen Bild at en gruppe på 15 personer af arabisk oprindelse kom i skænderi med tre af Filipps russiske og ukrainske venner. Disse grupper siges ofte at have været i konflikt med hinanden.

“Filipp greb ind for at bryde kampen. De arabiske unge slog ham først i ansigtet. Da han lå på jorden, fortsatte de angiveligt med at slå ham. Jeg frygter, at bøllerne bliver ustraffede, fordi de alle vil være mindreårige,« siger broren.

ANNONSE

Bagefter flygtede angriberne og efterlod Filipp S. med livstruende kvæstelser. Den 16-årige blev kørt på hospitalet, hvor lægerne diagnosticerede drengen som hjernedød. Han blev holdt kunstigt i live i ni dage, før lægebehandlingen blev afsluttet.

Bild rapporterer, at nogle gerningsmænd er blevet identificeret, og at de alle fortsætter med at gå i skole. Hvis angriberne var mindreårige, vil deres identitet sandsynligvis aldrig blive afsløret, og det er usandsynligt, at nogen af ​​dem vil afsone i fængsel.

Filipp S. var den yngste af 11 børn, og hans familie var fra Kasakhstan.

Carsten Stahl i Berlin arbejder i skoler med lærere og elever, når der er opstået mobning. Stahl siger, at “Det, jeg havde frygtet i årevis, skete for Filipp. Unge mennesker bliver mere og mere aggressive, og der vil være flere hændelser som denne”.

Minst 7000 tyske kvinner har vært ofre for seksuelle overgrep fra migranter siden 2015

Køb Ruud Koopmans’ bog her!

ANNONSE

Mest læst

Kina styrer USA

Ofrene er de nye helte