Nyt

Pro-palæstinensiske aktivister var målløse under en debat med Dr. Phil og Hamas-afhopperen Mosab Yousef. Han siger, at Hamas’ hellige krigsførelse i Allahs navn handler om muslimers had, vrangforestillinger, vrede og misundelse over for Israel – den mest produktive og succesrige nation i verden.

“Dr Phil Primetime” inviterede de palæstinensiske aktivister Salma og Zaynab fra University of Michigan til at debattere med Mosab Hassan Yousef, en tidligere militant palæstinenser, som hoppede af til Israel i 1997.

Hele episoden kan ses under artiklen.

Document har tidligere skrevet om palæstinenseren Mosab Hassan Yousef, som hoppede af fra Hamas og vendte sig mod sin egen familie i 1998.

Han konverterede til kristendommen efter at have set grusomheden i terrorgruppens styre. Hans far, Sheikh Hassan Yousef, var en af grundlæggerne af Hamas og har tilbragt mange år i israelske fængsler.

ANNONSE

I november opfordrede Yousef Israel til at henrette Hamas-ledere – inklusive hans egen far.

Yousef fortalte Dr. Phil, at han siden den 7. oktober har været oprørt over demonstrationerne i USA, især på universiteter som Harvard. Han siger, at det er vanvid og mener, at pro-palæstinenserne burde sendes på psykiatriske hospitaler.

Yousef beskylder pro-palæstinensere, der støtter Hamas, for at være medskyldige i forbrydelsen om at udslette Israel og den jødiske race fra jordens overflade.

Dansk oversættelse under videoen.

Så hører nogen om Hamas, eller ser en avatar af en Hamas-kriger med et gevær, en frihedskæmper. Og så synes de, at det er en smart idé at støtte sådan et monster. Det er derfor, jeg kaldte dem idioter, absolutte idioter, fordi de ikke ved, hvad de støtter.

De støtter et monster, der har kapret et helt samfund, bragt hele Mellemøsten i fare og driver verden mod en global krig, i stedet for at fordømme et sådant monster, der netop har begået etnisk udrensning mod uskyldige mennesker, derefter kidnappet hundredvis af gidsler og brugt sine egne folk som menneskelige skjolde.

Ingen af disse Palæstina-tilhængere har fordømt Hamas. Hvor lang tid vil det tage for dem at indse, at dette ikke kun er israelernes fjende, men også civilisationens fjende?

Så når jeg ser demonstranter på universiteter som Harvard, bliver jeg selvfølgelig oprørt. Jeg er stadig oprørt. Det, der sker, er vanvittigt. Disse Palæstina-tilhængere burde sendes på et psykiatrisk hospital.

Gængs kolonial retorik.

Yousef fortæller aktivisten, at han siden den 7. oktober, ikke ser nogen forskel mellem Hamas og dem, der kalder sig palæstinensere, fordi der faktisk ikke er nogen palæstinensere, og de fleste af dem støtter terrorgruppen:

Der er stammer, Hamas-stammen, Islamisk Jihad-stammen, Khalil-stammen og Nablus-stammen. Hver af dem har forskellige interesser, og de er alle i konflikt med hinanden. Hvis de ikke havde Israel som fælles fjende, ville de slå hinanden ihjel, og det er virkeligheden i det såkaldte Palæstina.

Aktivist:: Er du ikke klar over, at det er standard kolonial retorik?

Du ved faktisk ikke, hvad Palæstina er. Den kefir, du har på, er bare for at vise, at du virkelig mangler autenticitet til at repræsentere sagen. Det er et problem, og nu må sagen dø. Jeg synes, at nok er nok.

Du hjælper Hamas med at bevise over for verden, at Palæstina er afhængig af, at staten Israel ødelægges. Det er ikke acceptabelt, og vi vil ikke acceptere det.

I løbet af de næste 10 eller 20 år vil det palæstinensiske folk betale den regning, som Hamas er ansvarlig for i dag, og højst sandsynligt med blod.

Aktivist: Så du mener, at Hamas og palæstinenserne er den samme ting?

Efter 7. oktober, ja, der er ingen forskel, det store flertal af det palæstinensiske folk støtter Hamas. Det er nu bevist af statistikker og din tavshed. Du kan ikke engang fordømme Hamas og sige, at det, de gjorde den 7. oktober, var en barbarisk handling.

Du taler kun på baggrund af Hamas’ propaganda. For hvis du var et anstændigt menneske, kunne du sige, at tusinder blev dræbt den 7. oktober. Det var en forbrydelse mod menneskeheden. Det var et folkemord.

I islam er det at dræbe for Allah en måde at tilbede på.

Dr. Phil spørger Yusef om hans opvækst under Hamas’ indoktrinering, og hvad de lærte ham om jøder:

Der er meget had i den kultur mod det jødiske folk. Det er ikke en hemmelighed. Faktisk har det muslimske trossystem et grundlæggende problem med det jødiske folk.

Først og fremmest er vi nødt til at forstå, hvad problemet er. Jeg har personlig erfaring med det jødiske folk. Alt, hvad jeg så, var den mest vidunderlige, mest produktive og mest succesfulde nation i verden, som ikke skader nogen andre.

Så hvorfor hader muslimerne det jødiske folk?

De har ingen grund, bortset fra en ideologisk grund. I nogle islamiske tekster, er det skrevet, at Muhammed havde et problem med jøderne. Muhammed er deres profet, så de følger i hans fodspor.

Men i virkeligheden har Muhammed ikke skrevet et ord, der siger noget imod det jødiske folk.

Man kan sige, at had er et motiv, men det er ikke bare had.

Det er menneskelig vildfarelse. Det er misundelse. Det er vrede.

Det, Hamas gjorde den 7. oktober, var et forsøg på etnisk udrensning. Faktisk lykkedes det dem at etnisk udrense næsten 20 jødiske samfund, og det viser deres hensigt om at dominere.

For dem var det en hellig mission. Det er en hellig krig. I islam er det at dræbe for Allah en måde at tilbede på. Det er det, ingen kan lide at tale om.

Dr. Phil, Mosab Yousef: Truth Behind Hamas; Unmasking Their Violent Intentions | Dr. Phil Primetime.

https://www.document.no/2023/11/30/mosab-hassan-yousef-ber-israel-om-a-henrette-hamas-ledere-inkludert-hans-egen-far/

ANNONSE

Mest læst