Nyt

Den islamiske verden er ved at overtage Europa, men forberedelserne til krigen foregår gradvist og med så små skridt, at Vesten med sine inkompetente regeringer ikke ser det, siger den berømte algeriske forfatter Boualem Sansal i et interview med Berlingske.

Europæerne er tilskuere til Gaza-krigen, men forstår ikke, at de mange attentater efter 7. oktober tyder på, at en lignende krig er under opsejling i vores land, forklarer Sansal til Solveig Gram Jensen i kulturredaktionen på Danmarks ældste avis – tilsyneladende det første nordeuropæiske mainstream-medie der giver ham stort rom til at tale om dette emne.

Den prisvindende forfatter er gammel nok til at huske dengang Algeriet var en fransk koloni, og der var religiøs mangfoldighed. Nu er den tid forbi. Franskmændene gik deres vej, og i dag gælder kun islam.

ANNONSE

Boualem Sansal er overbevist om, at Vesten risikerer at stå over for samme udvikling.

I virkeligheden, siger han, er den islamiske verden allerede ved at overtage Vesten.

Sansal forestiller sig, at europæere på et tidspunkt i fremtiden vil gøre oprør mod deres egne regeringer og måske angribe muslimer.

Kimen til det, der sker nu, blev sået for mange år siden:

De har sagt andetsteds, at Vesten vil ende med at miste magten til sine tidligere kolonier. Hvad mener De med det?

Det er en politisk, social og religiøs proces, der nu har stået på i omkring 30 år. Og man kan tydeligt se, at der er en skarp adskillelse mellem de forskellige samfund i de vestlige lande. Kommunitarisme fører til separatisme. I Frankrig er der regioner, der er 100 procent uafhængige.

Nye immigranter flytter direkte ind i islamiske samfund og bliver aldrig en del af Frankrig. Det er en del af den muslimske strategi, mener Sansal.

I virkeligheden er bevægelsen også utroligt velorganiseret på globalt plan.

“Du tror, ​​de er dårligt organiseret, men dette er det bedst organiserede netværk i verden.”

Islamister er som fisk ude af vandet i Europa sammenlignet med deres oprindelseslande:

“I deres egne lande bliver de jagtet, fængslet og henrettet, hvis de ikke gør, som loven siger. I Europa er de inviteret i fjernsynet. Her lytter du til dem. Og så siger du: Han er islamist, men det har han lov til at være.”

Og skulle en islamist dræbe nogen, tror Europa, at vedkommende er psykisk syg, fortsætter Sansal.

Muslimers deltagelse i foreningslivet bliver ofte taget som et tegn på integration i Europa, men i virkeligheden handler det om det stik modsatte, siger han.

De starter disse sportsklubber – judo og fodbold – for at få fat i unge mennesker og få dem til at udføre jihad. Hver dag opdager de nye krigsinstrumenter.

Resten af ​​verden forstår truslen, men ikke her:

De vestlige regeringer er de mest inkompetente i verden. Både russerne og kineserne forstår bedre, hvordan sådanne ting skal håndteres.

En del af årsagen er vores mangel på historie:

Vesten er så udviklet, så avanceret, at det ikke er i stand til at forstå det gamle. Når jeg taler om det gamle, mener jeg ikke kun islam, men også at europæere ikke ønsker at se deres egen fortid i form af middelalderen eller blot den franske revolution.

Hvis ikke Vesten tager sig sammen, vil den vestlige civilisation dø og blive erstattet af den muslimske, fastslår Sansal.

Det er mest på grund af vores egen svaghed, som forværres af EU gennem svækkelsen af ​​nationalstaten – og ikke på grund af muslimernes styrke:

Kan en civilisation overleve, hvis homoseksuelle kan gifte sig? Hvis man kan leje kvindemaver for at få børn? Kan en civilisation, der kun er baseret på økonomi og ikke på værdier, bestå? Kan en civilisation, der prioriterer individet på bekostning af kollektivet, bestå?

Det er vi i gang med at finde ud af. Vi er ufrivillige marsvin i flere af verdens største og dummeste eksperimenter på samme tid.

 

Køb “Dumhedens anatomi” af Olavus Norvegicus! Køb e-bogen her.

& nbsp;

ANNONSE