Kopierede/fra hoften

– Angrebet på landsbyfesten i Crépol var én pogrom i en række pogromer, som i et halvt århundrede har fået det jødisk-kristne, sekulære og skødesløse Frankrig til at bløde, siger Boualem Sansal til Front Populaire.

Udtalelsen kommer som et direkte svar på det første spørgsmål i et nyligt interview med den algeriske forfatter i onlinemagasinet grundlagt af den franske filosof Michel Onfray:

“Hvordan analyserer du, hvad der skete?” spørger reporteren. “Der er ikke noget at analysere,” svarer forfatteren, inden han afleverer salven.

Forinden har der som bekendt været et langvarigt indoktrineringsarbejde fra nogles side, og det har foregået med andres passive eller aktive medvirken, samt frygt og forræderi av kujoner, og  myndighedernes reelle eller falske blindhed. Kirsebæret på toppen af ​​lortet er den skøre genetiske mutation, der får de intellektuelle til at slikke i stedet for at bide.

Den berømte forfatter, blandt andre af romanen “2084”, tøver ikke med at trække en linje til Hamas:

At angribe en landsby eller en kibbutz går stadig meget længere. Indtil da opererede morderne på en mere snedig måde. De brugte visse mennesker som mål – gamle, gamle kvinder, børn. Her var der en hel landsby. Det var fire ting på én gang: en kommandooperation, en militær besættelse, en pogrom og en advarsel om, at de bedst trænede er klar til at angribe byer. Hvad Hamas gjorde den 7. oktober er blevet en ønskedrøm og en målestok for mange.

Hvor skal Frankrig hen? Sansal sammenligner situationen med Anden Verdenskrig:

Det ved vi: mod nederlag og samarbejde med Broderskabets kammerater. For præsident Macron haster det med at tage hatten på som kommanderende general og appellere til modstand, som de Gaulle gjorde den 18. juni 1940, da han kun var brigadegeneral. Hvis Macron tager til London, tager jeg med ham. Han vil gå over i historien, og vi med ham, hvis de får det på deres måde. Der er kun ét svar på krig: krig. Og uden våbenhvile eller forhandlinger før den samlede sejr. Livet kan ikke forhandles.

Sansal, der er blevet en af ​​de vigtigste intellektuelle i den fransktalende verden, drager også sammenligninger med den algeriske borgerkrig.

Vi levede gennem sådanne ting i ti år. Angreb på landsbyer, massakrer på civile, plyndring af huse, voldtægt af kvinder, stening af nyfødte, kidnapning af unge piger…

Det er Europa selv, der er på spil. Efter århundreder med dominans, eventyr, ambitioner, økonomiske og videnskabelige fremskridt og civilisatoriske gennembrud, har vores kontinent

nåede et sådant niveau af komfort, at det har tilladt sig selv at leve som rige ågermænd, der tager deres kedsomhed og dovenskab med sig fra sted til sted.

Resten af ​​verden ser Europas svaghed:

Ved at sige “aldrig mere” i stedet for “til våben, mennesker” efter Anden Verdenskrig, har den europæiske civilisation appelleret til verden. Nogle forstod det som, at Europa sagde: “Kom for at erobre og underholde mig. Jeg fører ikke krig længere. Jeg har ingen hær, ingen grænser, ingen forhindringer på min vej”. Andre forstod, at Europa opgav sine gamle ideer om suverænitet, mente, at dette ville sikre fred og ro – og at Europa til gengæld ville tilbyde sin troskab, sit marked, sin arv og sine døtre. Amerikanerne ankom hurtigt med deres atomparaply og dollars…

Men det skulle blive meget værre:

Afrikanerne kom op med deres utrættelige fødselsrater, og muslimerne kom flyvende på bedetæpper drevet af koranisk brændstof.

Og begge hungrer efter lykke og magt, siger Sansal.

For en måned siden blev lærer Dominique Bernard offer for islamisme på en gymnasieskole i Arras. De fortalte derefter Le Figaro: “Fra Hamas til Arras har radikal islam indledt en hellig krig mod Vesten.” Ser du en sammenhæng mellem islamisme, denne “hellige krig” og det morderiske barbari i Crépol?

Mea culpa, jeg skulle have været præcis og sagt, at islamismen fortsætter sin jihad mod vantro, uanset hvor den findes, og i hvilken form den end tager. Dette begyndte ikke nu, men for fjorten århundreder siden, i profetens og hans ledsageres levetid.

Det er på tide, at Frankrig forstår, hvad islamisme er, fastslår Sansal.

For europæere er det ikke let at tale så frit som den berømte forfatter. Men Europa har en lang tradition for at tage verden rundt og få de bedste ideer med hjem. I stedet gør vi nu præcis det modsatte. Vi har ikke hentet Algeriets bedste mænd hjem.

Reconquête-aktivisten Damien Rieu har offentliggjort, hvad der formodes at være en liste over navnene på de anholdte efter drabet på den 16-årige Thomas.

Men Sansal bor nu stadig i Algeriet. Det, der venter Vesten, er tårer, slutter forfatteren – og guderne ved, hvad der kommer derefter. Han tror, ​​det vil være religiøst.

 

Køb Jean Raspails roman “De helliges lejr“! Du kan køb også den, der e-bog.

 

ANNONSE