Kopierede/fra hoften

Der er ingen ende på, at statslige censur-organer arbejder sammen med de teknologiske titaner for at forme folks opfattelser. Nu viser det sig, at det amerikanske og britiske militær har skabt noget, de kalder Cyber ​​​​Threat Intelligence League (CTIL). Overvågning af borgerne er blevet en selvfølge, og de er ikke engang flove.

En whistleblower er dukket op med dokumenter, der viser planer om et globalt censurnetværk.

En whistleblower er dukket op med dokumenter, der tyder på, at U.S. og britiske militær-entreprenører, herunder fremtrædende forsvars-forskere og cybersikkerheds-eksperter, orkestrerede en omfattende plan for global censur.

De samme journalister, der afslørede Twitter-filerne, har afsløret CTIL: Michael Shellenberger, Alex Gutentag og Matt Taibbi.

CTIL er nu integreret i det amerikanske Department of Homeland Security. Der er en grund til, at dens leder, Alejandro Mayorkas, vover at gentage useriøse svar på spørgsmål om den sydlige grænse. Han skal ikke stilles til ansvar. Han har usynlige kræfter bag sig.

Censur er blevet en blæksprutte, der trænger ind og integrerer alle statslige organer og teknologivirksomheder.

Der er en grund til, at det norske PST går ud og beder lærere om at anmelde elever, de tror kan udvikle sig til højreekstremister.

Dokumenterne omfatter detaljerede beretninger om digitale censur-programmer, militær- og efterretnings- samfundets involvering, partnerskaber med civile samfundsorganisationer og medier, og indsættelsen af ​​hemmelige teknikker som sokke-dukke-konti.

CTIL var udtænkt af en kendt britisk forsvarsforsker, Sara-Jayne “SJ” Terp. Hun har siden slået sig sammen med Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA). Det var disse, der stod inde for valget i 2020 og sagde, at det var det sikreste nogensinde.

ANNONSE

I begyndelsen af ​​krigen mod terror opererede vestlige lande med begrebet slyngel-stater. Nu opfylder de selv flere og flere af kriterierne for en sådan betegnelse. Et vigtigt kriterium er dens egne borgeres uhæmmede overvågning og indflydelse. Det, der startede med udenlandske terrorister, har vendt sig mod vores egne borgere. Ikke alene har fokus ændret sig, målsætningen har også ændret sig.

Overvågning er kun en lille del af systemet. En stadig vigtigere del er kognitiv indflydelse: Kontrol af folks tankegang og følelser.

Nøglen til denne ramme var konceptet “kognitiv sikkerhed”, der integreres i cybersikkerheds- og informations- sikkerhedsfelter. Denne tilgang havde til formål ikke blot at stoppe misinformation, men at påvirke den offentlige mening ved at forme fortællinger og kontrollere informationsformidling.

I en krig skal medierne passe på med at piske følelser op.  I Norge viste NRKs Jama Wolasmal en reportage i TV-Avisens-Lørdagsrevyen om en bedstefar, der havde mistet sin øjensten, en fire-årig pige. Vi fik at se “hjerteskærende” billeder af pigen og hendes bedstefar. Så kom bomberne, og hendes bedstefar vaskede hende inden begravelsen. Alle journalister kender vigtigheden af ​​timing – samme dag som bombningen blev genoptaget – og effekten af ​​at vise billeder af et barn, der senere bliver dræbt. Der blev også sat musik til. Journalisten Atle Bjurstrøms stemme var tyk bagefter.

NRK er mere og mere gået over til at skabe nyheder, der vil røre seeren følelsesmæssigt. Dette er den kognitive indflydelse på befolkningen, som sikkerheds-staten har som mål.

 

https://www.breitbart.com/tech/2023/12/02/report-us-and-uk-military-contractors-conspired-to-develop-global-censorship-strategy/

 

 

 

 

 

Forudbestil “Hvordan myndighederne bluffede os” af Robert Malone her!”

 

 

ANNONSE