Nyt

Mosab Hassan Yousef: – Når jeg siger henrette topledere, mener jeg, at der ikke er nogen undtagelser, og det inkluderer min egen far. Jeg begik en fejl for flere år siden, da jeg reddede hans liv, da han var ved at dø for sine handlinger. Jeg reddede hans liv mange gange.

Den palæstinensiske Mosab Hassan Yousef er afhopper fra Hamas og vendte sig mod sin egen familie i 1998. Han konverterede til kristendommen efter at have været vidne til grusomhederne under terrorgruppens styre. Hans far, Sheikh Hassan Yousef, var en af ​​grundlæggerne af Hamas, og har tilbragt mange år i israelske fængsler.

New York Post skriver om sagen.

Yousef beder Israel om at give Hamas en tidsramme til at løslade alle gidslerne, og hvis terrorgruppen overtræder deadline, bør de henrette lederne, inklusive hans far. Yousef lagde en video op på X, hvor han blandt andet siger:

ANNONSE

– Israel kan ikke fortsætte sådan her. Hamas skal have en tidsramme – en måned eller to eller seks måneder – til at returnere gidslerne, og hvis de ikke returnerer gidslerne inden for tidsrammen, skal Israel henrette Hamas top-ledere, der sidder i fængsel, især massemorderne.

– Når jeg siger henrette top-chefer, så mener jeg, at der ikke er nogen undtagelser, og det inkluderer min egen far. Jeg begik en fejl for 10 – 15 år siden, da jeg reddede hans liv mange gange. Han skulle dø for sine handlinger. Jeg reddede hans liv. Tingene ændrede sig ikke, tingene blev værre.

Den 45-årige afhopper, der arbejdede undercover som spion for Israel mellem 1997 og 2007, sagde, at drab på Hamas-ledere, og returnering af de israelske gidsler ville garantere terrorgruppens nederlag.

Yousef sagde, at han var uenig i Israels kompromis om at løslade fanger i bytte for gidsler. Fordi de tidligere fanger ville fortsætte med at dræbe mange flere uskyldige mennesker, og at kriminelle ikke skulle belønnes for deres forbrydelser.

Han sagde, at han forstod, hvorfor Israel nåede frem til et kompromis, men sagde, at landet nu skulle behandle gidslerne som krigsfanger, og skifte sin prioritet fra en gidsel-redningsmission til en offensiv, der fokuset er at udrydde Hamas.

Yousefs far blev sidst løsladt fra et israelsk fængsel i juli i år, efter at have tilbragt 21 måneder i administrativ tilbageholdelse i fængslet. Hamas-lederen har været ind og ud af fængslet i mere end to årtier, ifølge Middle East Monitor.

 

<=”a” / 410″ >Køb “The Dying Citizen” af Victor Davis Hanson som papirbog eller som e-bog!

ANNONSE