Kopierede/fra hoften

Med kun halvanden times mellemrum bliver der ringet til politiet to steder i Danmark. To 15-årig teenagedrenge er stukket med kniv i henholdsvis København og Grenaa. Det ene offer er død. Den anden er alvorlig tilskadekommen.

Ved begge knivstikkerier er de mistænkte gerningsmænd også 15 år.

Hvis der er multikultur indblandet i disse nærmest identiske knivstikkerier, så kan gerningsmændene efter alt at dømme snart opleves i TV 2’s Go’ aften LIVE og DR’s Aftenshowet, hvor de vil optræde som eksperter, der informerer danskerne om, hvordan vi slipper af med voldelige overfald og gadekriminalitet.

Befolkningen skal heller ikke blive overrasket, hvis gerningsmændene ved samme lejlighed er sprunget ud som eksempelvis digter eller forfatter med en lukrativ forlagskontrakt hos Gyldendal.

Det kan også være, at Politiken giver gerningsmændene positiv omtale på forsiden med dertilhørende flotte portrætfotos i sort/hvid. Eller der kommer en specialudsendelse af nyhedsprogrammet Deadline på DR2, hvor knivstikkerne kommer til orde i et medfølende interview.

ANNONSE

Der er også mulighed for, at gerningsmændene får overdraget et større pengebeløb fra Statens Kunstfond til et performanceprojekt, der hylder multikultur og sætter fokus på de negative sider ved den hvide hudfarve.

Det er heller ikke utænkeligt, at gerningsmændene bliver inviteret til møde og frokost hos justitsministeren og Enhedslistens partitop på Christiansborg, hvor politikerne lytter til de spændende ideer om kriminalitetsbekæmpelse.

Ovenstående virker som vanvidstanker, men det sker i virkeligheden i Danmark.

Her belønner man grov vold og afstumpet kriminalitet, hvis blot gerningspersonen har den rette hudfarve, religion eller holdninger.

Se også
Hamas ordnade konferens i Malmö

ANNONSE

Mest læst