Tavle

Det er forfærdeligt at læse om palæstinensernes nedslagtning af civile israelere. En borgmester i en mindre by nær grænsen til Gaza har fortalt, hvordan bevæbnede mænd gik fra hus til hus og slæbte beboerne ud på gaden, hvor de dræbte dem. Af efternavnene på de slagtede kan man se, at hele familier er blevet udslettet.
Min umiddelbare reaktion er, at nu må alle forstå, at “konflikten i Mellemøsten” ikke er en normal konflikt om spørgsmål, der kan forhandles om. “Konflikten” drejer sig om Israels udslettelse, hverken mere eller mindre.
Nu har palæstinenserne med deres uhyrlige nedslagtninger af sagesløse civile israelere vist, at de har deres egen stat, hvor de suverænt hersker – nemlig staten Gaza. Tostats-løsningen, som så mange taler om,  er således en realitet, og staten Israel kan nu erklære den palæstinensiske stat Gaza krig og tvinge terroristerne dér i knæ, helst fordrive dem fra området.
Israel rømmede Gaza i 2005, og palæstinenserne sørgede straks for, at området blev Judenrein. I Israel lever der derimod to millioner arabere med israelsk statsborgerskab. Heldigvis er der en del fornuftige folk blandt disse arabere. De ved godt, at det er bedre at leve i Israel end i en palæstinensisk terrorstat.
De palæstinensere, der behersker Gaza-staten, er så fortvivlende dumme. Tror de virkelig, at de kan besejre Israel? Deres massive forbrydelser vil styrke de kræfter i Israel, som siger nej til forhandlinger med palæstinensiske slagtere, og som ønsker, at denne krig bliver den sidste krig mod Gaza-terroristerne, hvis ledere befinder sig i sikkerhed i Qatar på luksushoteller.
Der forestår naturligvis et bittert opgør i Israel om, hvem der har ansvaret for, at Gaza-terroristerne kunne forberede og derpå gennemføre de omfattende massakrer inde på israelsk territorium. Men lige nu, hvor det drejer sig om at få likvideret så mange terrorister som muligt, står man sammen om denne livsvigtige opgave.
Israel er omgivet af terrorbevægelser, som åbent erklærer at ville likvidere den jødiske stat. Det gælder foruden Gaza-terroristerne Hezbollah i Libanons sydlige område, der grænser op til Israel. Og det gælder ikke mindst præstestyret i Iran, som efter alt at dømme har været den ledende aktør i kulissen, hvad angår de sidste dages angreb fra Gaza, der bl.a. har fundet sted via underjordiske tunneller under grænsen og ind i Israel.
ANNONSE