Kopierede/fra hoften

Der vil altid være mennesker i frie lande, som vælger at støtte barbarerne. Sådan har det været, lige siden en morderisk sekt under anførsel af V.I. Lenin ved et kup i 1917 erobrede magten i Skt. Petersborg og derpå i et voldsorgie nedkæmpede al modstand i befolkningen.

Selv om det fra dag ét stod klart, at Lenins bolsjevikker ikke var et normalt demokratisk parti, men en terrororganisation, var der alligevel helt fra begyndelsen af det ny regimes uhyrlige og dokumenterede forbrydelser personer og grupperinger i bl.a. Danmark, der støttede barbarerne – og det fortsatte gennem alle årene trods læssevis af tilgængelig dokumentation.

Det, vi nu oplever, hvor journalister og universitetsansatte forsøger at fremstille de islamiske Gaza-slagtere som “pragmatiske” og “dialogsøgende” og end ikke viger tilbage for at anvende direkte løgne, er altså led i en lang tradition.

ANNONSE

Alligevel studser jeg, der burde vide bedre, over at læse Hans Henrik Fafner skrive i mediet POV om Hamas, at denne terrorgruppe, der har Israels udslettelse som erklæret mål, gennem årene var “temmelig pragmatisk” og “flere gange vist sig villig til en dialog.” Han giver nærmest Israel skylden for konflikten ved at skrive, at Israel i 2007 lagde en blokade om den smalle stribe sandjord, som er hjem for godt to millioner mennesker.”

Jeg orker ikke lige nu at korrigere alle de udeladelser og falske påstande, der er indeholdt i ovenstående citater.
I Roskilde er ansat en mand, der kalder sig professor. Han hedder Sune Haugbølle og påstår, at “israelerne taler om palæstinenserne som utysker og skadedyr.” Det forholder sig stik modsat: Det er de muslimske arabere, der kalder sig palæstinensere, der kalder israelske jøder for skadedyr.

Før 1960´erne var der ingen, der kaldte sig “palæstinenser”. Der var tale om “arabere” fra de omliggende arabiske lande, der var vandret til området, fordi den jødiske indvandring skabte arbejdspladser. Jasser Arafat var egypter, som skiftede ham, efter at den sovjetiske arabist med tætte KGB-forbindelser, Jevgenij Primakov, fandt på begrebet “palæstinenser”.

Det er en lang og sørgelig historie med de morderiske personer, der leder bestræbelserne i Gaza og den såkaldte Vestbred på at få den jødiske stat likvideret. Det vil ikke lykkes, Israel har et meget stærkt civilsamfund, som er blevet styrket efter de islamiske slagterier. Mange israelere, der har håbet på dialog og forståelse med børneslagterne, har nu mistet alle illusioner.

ANNONSE