Covid

I en australsk senatshøring kommer det frem, at Pfizer Australia bestilte egne vacciner til deres ansatte for at holde dem udenfor myndighedernes vaccineprogram. Dette rejser spørgsmål om, hvilke andre grupper der har fået specielt tilpassede vacciner.

Vi har tidligere skrevet om den danske undersøgelse, der viser enorme forskelle mellem ulige partier af Pfizers vaccine. Antallet af alvorlige bivirkninger, der blev rapporteret, var så dramatisk forskelligt mellem ulige partier – eller batches – af vaccinen, at det mest sandsynligt må forklares med ekstremt varierende vaccinkvalitet.

Kun 4,2 procent af vaccinepartierne var livstruende

Partierne blev opdelt i tre kategorier: Uden bivirkninger, hyppige bivirkninger og meget hyppige bivirkninger. 71 procent af hospitalsindlæggelser, livstruende sygdomme, permanent handicap og død blev rapporteret fra kun 4,2 procent af vaccinepartierne.

ANNONSE

Nu kommer det frem under en australsk senatshøring, at Pfizer Australia bestilte en særlig batch vacciner til deres egne ansatte for at holde dem udenfor myndighedernes vaccineprogram. Set i lyset af den danske undersøgelse rejser dette en række spørgsmål, herunder også af kriminalteknisk karakter.

Det, der peger mod kriminalitet, er, at i de partier, hvor der opstod særligt mange alvorlige bivirkninger, blev vaccinen injiceret mindre hyppigt. Dette er faktisk kun muligt, hvis nogen kontrollerede distributionen af disse partier.

Hvem var klar over risikoen? Hvem kontrollerede distributionen af de forskellige partier af vaccinen? Var det myndighederne? Producenten? Hvad fik vore politikere? Hvad blev sprøjtet ind i min unge og sunde ven Øyvind, der efterlod sig tre små børn, da han faldt om under sin daglige løbetur?

Se og hør selv

Hele senatshøringen er tilgængelig online. Den udgør en sammenhængende præsentation af undvigelse, bortforklaringer og fralæggelse af ansvar.

Klippet i tweeten – eller “x’en”, som det tilsyneladende kaldes nu – der bekræfter, at dette ikke er “taget ud af kontekst”, kan findes fra 18.05.00.

Dansk undersøgelse: Pfizer sendte jævnligt mindre partier af særligt dødbringende vacciner ud

ANNONSE