Kopierede/fra hoften

To af Frankrigs største politiforbund har offentliggjort et brev til myndighederne, hvor de ikke lægger fingrene imellem: – Vi står over for en krig, og hvis myndighederne ikke reagerer, vil politiet selv træde i brechen for modstand, siger de og kalder pøbelen for utøj. Det skal forstås billedligt.

Men for venstrefløjen er politiets ytringsfrihed utålelig, og de beder myndighederne om at sætte dem på plads.

Alliance Police Nationale og UNSA Police mener, at Macrons svar har været alt for tamt.

– Stillet over for disse vilde horder hjælper det ikke at appellere og bede om ro. Roen må gennemføres, skrev de. Det siger noget om stemningen blandt politifolk, at de kalder de unge for “utøj”, som får venstrefløjen til at miste fatningen.

Stillet over for disse grusomme horder er det ikke længere nok at kalde på ro, det skal påtvinges!

At genoprette ro og orden og sætte de tilbageholdte ud af spillet må være de eneste politiske signaler, der sendes.

Stillet over for sådanne voldshandlinger skal politistyrken forblive samlet.

Vores kolleger skal, ligesom flertallet af borgere, ikke længere lide under disse voldelige minoriteters diktat.

Det er ikke tiden for fagforeningsspørgsmål, men til kampen mod dette “udskud”.

At overgive sig, kapitulere og gøre dem glade ved at lægge våbnene er ikke løsningen i betragtning af situationens alvor.

Alle midler skal bruges til at genoprette retssikkerheden så hurtigt som muligt.

Når loven genoprettes, ved vi allerede, at vi vil genopleve dette anarki, som har plaget os i årtier.

Af disse grunde vil Alliance Police Nationale og UNSA Police påtage sig deres ansvar, og vi advarer fremover regeringen om, at når dette er overstået, vil vi fortsætte med at handle og uden konkrete foranstaltninger til juridisk beskyttelse af politiet, uden en ordentlig straffereaktion, sammen med betydelige midler til politiet, vil politiet afsige sin dom afhængigt af graden af ​​modydelser, de får.

I dag er politiet i krig, fordi vi er i krig.

I morgen går vi til modstand, og det bør regeringen være opmærksom på.

Dette er et ultimatum til Macron. Politiet ved, at det er dem, der står mellem befolkning og kaos. Det er ikke Macron, der kan garantere fred og orden. Det er politiet. Nu kaster de handsken.

ANNONSE

Politiet siger, at de vil vurdere og afsige deres dom ud fra, om pøbelen straffes, ud fra om politiet får ressourcer til at håndtere volden. Bliver de taget i betragtning, vil de spille på hold med myndighederne.

Men der er en skjult trussel her: Hvis myndighederne ikke tager skeen i den anden hånd og forsvarer Frankrig, vil politiet gøre det.

Ultimatummet er ikke til at misforstå:

I dag er politiet i krig, fordi vi er i krig.

I morgen går vi til modstand, og det bør regeringen mærke sig.

Men venstrefløjen tager handsken op og kræver, at Macron sætter politiet på plads.

Marine Tondelier, lederen af ​​det franske grønne parti, afviste udtalelsen som en “opfordring til borgerkrig”. Sandrine Rousseau, et grønt parlamentsmedlem, kaldte det en “trussel om oprør”.

Jean-Luc Melenchon, venstrefløjspolitiker, sagde: “De ‘fagforeninger’, der opfordrer til borgerkrig, skal lære at tie. Vi har set den morderiske adfærd, som denne form for snak fører til. De politiske magter skal tage kontrol over politiet. De, der ønsker ro, skal ikke smide benzin på bålet!”

Melenchon har valgt islam frem for Frankrig. Han har haft en betydelig følgeskare. Sådan et udsagn, når Frankrig går op i flammer, er ikke til at tage fejl af: Lad Frankrig brænde.

https://www.telegraph.co.uk/world-news/2023/06/30/france-riots-paris-total-anarchy-macron-under-pressure/

ANNONSE