Nyt

Paris under Macrons indsættelse, 2017

Forleden offentliggjorde konservative ‘Valeurs Actuelles’ et åbent brev til Macron-regeringen fra 1000 franske militærfolk, herunder 25 pensionerede generaler. De advarede Macron om, at hvis ikke kurset ændres, så er Frankrig på vej mod en borgerkrig. Her en Google-translate oversættelse (let tilrettet), der fortæller mere end de danske mediers referat.

“Hr. Præsident,
Mine damer og herrer fra regeringen,
Damer og herre,

Timen er alvorlig, Frankrig er i fare, adskillige dødelige farer truer landet. Vi, der, selv i pension, forbliver soldater fra Frankrig, kan under de nuværende omstændigheder ikke forblive ligeglade med vores smukke lands skæbne.

Vores trefarvede flag er ikke bare et stykke tøj, de symboliserer traditionen gennem tiderne for dem, der uanset hudfarve eller tro har tjent Frankrig og givet deres liv for det. På disse flag finder vi i guldbogstaver ordene ‘Ære og fædreland’. Imidlertid ligger vores ære i dag i undsigelse af ​​den opløsning, der rammer vores hjemland.

– Opløsning, der gennem en vis anti-racisme vises med et enkelt mål: at skabe uro på vores jord, endda had mellem samfund. I dag taler nogle om racisme, indigenousism og decolonial teorier, men gennem disse vilkår er det racekrig, som disse hadefulde og fanatiske tilhængere ønsker. De foragter vores land, dets traditioner, dets kultur og ønsker at se det opløse ved at fjerne dets fortid og dets historie. Således angriber de gennem statuer gamle militære og civile herligheder ved at analysere århundreder gamle ord.

– Opløning, der sammen med islamismen og forstædernes horder fører til løsrivelse af flere plot af nationen for at omdanne dem til territorier, der er underlagt dogmer i strid med vores forfatning. Imidlertid er enhver franskmand, uanset hans tro eller ikke-tro, hjemme overalt i Frankrig; der kan ikke og må ikke eksistere nogen by eller kvarter, hvor republikkens love ikke finder anvendelse.

– Opløsning, fordi had har forrang over broderskab under demonstrationer, hvor myndighederne bruger politiet som fuldmægtige agenter og syndebukker over for franske folk i gule veste, der udtrykker deres fortvivlelse. Dette mens hemmelige og hætteklædte personer ransager virksomheder og truer de samme retshåndhævende myndigheder. Sidstnævnte anvender dog kun direktiverne, sommetider selvmodsigende, givet af dig, herskere.

Farerne stiger, volden øges dag for dag. Hvem ville have forudsagt for ti år siden, at en professor en dag ville blive halshugget, da han forlod sit gymnasium? Imidlertid kan vi, nationens tjenere, som altid har været klar til at lægge vores hud i slutningen af ​​vores engagement – som vores militære stat krævede, ikke være passive tilskuere over for sådanne handlinger.

Det er derfor bydende nødvendigt, at de, der driver vores land, finder modet til at udrydde disse farer. For at gøre dette er det ofte nok at anvende eksisterende love uden svaghed. Husk, at ligesom os er et stort flertal af vores medborgere overvældet af dine pludrende og skyldige tavshed.

Som kardinal Mercier, ærkebeskoppen af Belgium, sagde: ‘Når forsigtighed er overalt, er mod ingen steder. ‘Så mine damer og herrer, nok udsættelse, timen er seriøs, arbejdet er kolossalt; spild ikke tid og ved, at vi er klar til at støtte politikere, der tager højde for beskyttelsen af ​​nationen.

På den anden side, hvis intet gøres, vil dovenskab fortsætte med at sprede sig ubønhørligt i samfundet og i sidste ende forårsage en eksplosion og indgriben fra vores aktive kammerater i en farlig mission om at beskytte vores civilisationsværdier og beskytte vores landsmænd på det nationale territorium.

Som vi kan se, er der ikke mere tid til at udsætte, ellers vil borgerkrigen i morgen sætte en stopper for dette voksende kaos, og de dødsfald, som du vil bære ansvaret for, vil være tusindvis.

ANNONSE

Mest læst