Kopierede/fra hoften

Som man sår, høster man. Som bidrag til mangfoldigheden har byen Stockholm skænket 13,3 mio. svenske skatteyderkroner til opførelse af en stormoské, som skal stå færdig i 2025. Kun Sverigedemokraterne stemte imod forslaget.

Og man må undre sig, for det skal nok give pote, da erfaringen fra andre lande viser, at netop stormoskeer ofte bruges til opbevaring af våben og ammunition, eller hvad “fredens religion” ellers kan finde på af planlægning (JW 3.6.)
Vold og skuddræbte har gjort Sverige til et afskrækkende eksempel for nabolandene, og situationen er eskaleret, da det ser ud til, at Sverige helt har mistet kontrollen. (Expressen 17.6.).
Videre forlyder det i b.dk (18.6.), at der i Sverige nu er 80.000 flere mænd end kvinder, en situation, der kan ende som en latinamerikansk voldseksplosion. Så jo, de svenske politikere har i sandhed skabt gode fremtidsudsigter for deres smukke land, eller hvad?
Men efter 40 års indvandring, der koster svenske skatteydere årligt 280 mia. kr., kommer tilstandene sært nok stadig bag på den svenske justitsminister Strömmar, som (15.6.) i b.dk bragte et opsigtsvækkende tal. “30.000 personer er med i det svenske bandemiljø, vanvittigt og forfærdelig”, udtaler han. Men, hvad havde han ventet, når folkevalgte politikere importerer det halve Mellemøsten ind i deres land, og betaler dem milliarder for ingenting at lave?
Men så har vi EU, der altid har arbejdet på at udskifte Europas etniske befolkning, og nu sætter man fart på.
EU-landene er 8.6. blevet enige om at etablere en fælles asylpolitik. Kun Ungarn og Polen stemte imod, da begge lande havde gennemskuet, hvad der lå bag. Ungarns Viktor Orbán kan man ikke bilde alt ind.
Ministermødet godkendte et forslag, der skal sikre en hurtigere asylbehandling og samtidig straffe EU-stater, der ikke viser “forpligtende solidaritet” i den fremtidige fordeling af de mange migranter, der forventes at strømme ind i EU i de kommende årtier.
150.000 danske kroner er straffen, som medlemsstaterne skal betale for hver migrant, de ikke vil modtage til aflastning af de primære asylhavne i Sydeuropa. Bestemmer vi ikke mere, hvad der sker med vort land? Åbenbart ikke …Og tilstrømningen har taget fart efter Mette Frederiksens regering.
“Vi har brug for et effektivt værn mod EUs migrationspagt. EU skal ikke blande sig i medlemsstaternes anliggender, når det gælder fordeling af flygtninge”, siger DFs Peter Kofod. (jp.dk 13.6.).
Sandt nok, men nok ikke muligt at gennemføre.
“Siden migrantlavinen ramte os i 2015 har Kommissionen arbejdet utrætteligt på at organisere en tvangsfordeling af migranter, hvis tilstrømning man har opgivet at få styr på. EU har efter eget ønske i 25 år haft ansvaret for at sikre Unionens ydre grænser uden, at Kommissionen har foretaget sig noget som helst for at løse denne opgave, og uden at medlemsstaterne og deres dovne medier har gidet kontrollere, om Kommissionen nu også arbejdede med at forvalte deres ansvar for at sikre EU-grænserne.”
Som daværende statsminister drog Lars Løkke af sted og underskrev FNs migrationspagt, kendt og berygtet som Marakkesh-aftalen, der ligeledes er godtkendt på FNs generalforsamling.
Dengang bedyrede Lars Løkke højt og helligt, at Marakkesh-aftalen ikke var juridisk bindende, men kun et vejledende dokument, der ikke forpligtede Danmark på nogen som helst måde, hvilket man må sige har vist sig at være en sandhed med modifikationer.
EU og medlemsstaterne – også Danmark – har bundet sig på hænder og fødder, og kan ikke uden brud på eksisterende konventioner og traktater smidiggøre og effektivisere endsige begrænse tilvandringen fra
Mellemøsten og Afrika. Lars Løkke har i al sin tid som minister sørget for at være lydhør over for EU-toppens ønsker og anvisninger, og vil gerne krone karrieren med en fremtrædende international post, og den får man ikke, hvis man er usolidarisk med Bruxelles (www.asgeraamund.dk12.6.).
I partiet Moderaterne, formelt stiftet i 2022 af Lars Løkke Rasmussen, har man som udlændinge- og integrationsordfører valgt Mohammad Rona, født i Afghanistan.
I en nylig offentliggjort prognose for befolkningsudviklingen frem til 2070 forudser Danmarks Statistik, at indvandrere og efterkommere vil udgøre 22 procent af befolkningen, men det bekymrer ikke Mohammad Rona, siger han til Berlingske.
Danmark må som en del af en globaliseret verden hente arbejdskraft udefra og appellerer til, at man henter kompetencer ind uden at kigge på etnisk ophav. Så kender vi sangen.
Og det var da noget af en søforklaring, med de tusinder af ledige i Danmark på dagpenge m.v. samt de tusinder af muslimer, som man har opgivet at sætte i arbejde og nu udbetaler en borgerløn. Er der ingen kompetente at hente her? Tror han, alle danskere er uvidende tosser?
Eller som en kommentator til Aamunds artikel (www.asgeraamund.dk 14.6.) skriver: “Hvis en lang række politikere ikke var så følgagtige, korrupte, medløbende, uselvstændige, amoralske og svagt begavede, kunne de jo føre deres egen politik. En politik, der ikke var folkefjendsk, forræderisk og altødelæggende.
Hvem er de globalistiske dukkeførere egentlig?”.
Publiceret første gang i nordjyske.dk
ANNONSE