Kommentar

Der er sket en grundlæggende forandring med Vesten. Vi var frihedens arnested. Det er vi ikke længere. Friheden er taget fra os. Det er sket over tid, men kan spores. Det er ti år siden, Edward Snowden hoppede af til Hong Kong og afslørede, at USA var blevet et Big Brother-samfund. Woke og overvågning går hånd i hånd. Den totalitære stat vil blive elsket.

Erkendelse er en akkumulerende proces. Det ser ikke progressivt ud, dvs. ved at stige, trin for trin, stort eller småt. Det sker ved, at nye oplysninger kaster lys bagud, det er tilbagevirkende. Du ser og forstår, hvad du tidligere har akkumuleret i et nyt lys.

Glenn Greenwald var journalisten Edward Snowden kontaktede for at bringe Snowden-filerne til verdens opmærksomhed. Han har nu en kanal på ”rumble”, han kalder systemopdatering. Greenwald er ekspert i efterretningstjenester og hvad de er i stand til.

ANNONSE

I mandags havde han et særligt program med Edward Snowden og Laura Poitras. Det var på dagen, den 6. juni, ti år siden, de mødtes i Hong Kong, hvor Snowden fortalte om NSA’s spionprogrammer.

Jeg gik i skoven med hundene. Laura Poitras har vakt min nysgerrighed i lang tid. Jeg tager altid min telefon frem for at se på folks ansigter. Hvordan folk ser ud er vigtigt. Det siger meget. Poitras var speciel. Det var øjnene. Samme øjne som Cathrine Engelbrecht i Truethevote.org. De nævner filmen, hun lavede, Citizenfour. Poitras begyndte at filme allerede, da de mødtes på hotelværelset i Hong Kong.

Den ligger frit på YouTube. Den film fortæller dig, hvad der er sket i mellemtiden. Systemet er blevet meget stærkere.

Hvis du undrer dig over, hvorfor tingene kører, som de gør og ser ud til at gå glat, så ligger en del af svaret her: Alle, der arbejder inden for samfundets institutioner, ved, at systemet eksisterer og er næsten almægtigt. De indretter sig, de tilpasser sig, de ved, at modstand er forgæves.

Poitras var blevet kontaktet af indersiderkilder, som kunne fortælle, at alt, hvad administrationen siger udadtil, at de ikke overvåger, at de ikke har beføjelser og mangler politik, bare er “gaslighting”, tilsløring.

Grunden til masseovervågning blev lagt efter 9/11. En uge efter angrebene blev programmerne og fuldmagterne vedtaget. De blev fornyet med jævne mellemrum. Kongressen blev informeret. Måden at gøre det på er at tage lederne som gidsler. En Nancy Pelosi sørger for, at eventuelle “udbrud” ikke lykkes. Politik er reduceret til et game of thrones.

Laura Poitras havde lavet en film om Guantanamo og Abu Ghraib. Hun var på systemets radar. Derfor valgte Snowden hende. Hun havde vist modstandskraft og udholdenhed. Hver gang hun krydsede en grænse, blev hun visiteret. Optagelserne tog hun med til Berlin.

Det er ikke længe siden, det hele begyndte: I 2012 filmede hun opførelsen af ​​verdens største lagerplads til elektroniske data: NSAs lagerhaller i Utah, inde i bjergene. Før var det atomsiloer, der var vigtigst. Nu er det kommunikationssystemer.

Enhver, der ser klippet fra retssagen, som nogle californiske borgere anlagde i 2006, fordi AT&T-brugere fik deres kommunikation overvåget/gemt/filtreret, kan se et par sammenhænge: Advokaten fra Justitsministeriet siger, at sagen bør afvises, den har ingen substans. Det er det argument, forsvarerne bruger, når de ikke ønsker en sag realitetsbehandlet. Advokaten siger, at “problemet” bedre kan løses i den udøvende magt (bl.a. politiet) eller i den lovgivende magt, regeringen. Det er der, det hører hjemme. En ældre dommer bryder ind: – Synes du, domstolene er overflødige? Nej, det mener advokaten ikke, der er enkelte sager, hvor en retssag er passende.

Sagen, som telebrugere havde anlagt i 2006, er stadig i gang. Den føderale regering forhaler uendeligt.

Argumentet om, at klageren ikke havde “substans”, var det samme, som blev brugt til at afvise alle klagerne over valget i 2020. Flere hundrede. En af de mest effektive var Texas Attorney General Ken Paxton. Han vandt 17 stater og bragte valget til højesteret, som afviste sagen. Paxton er nu stillet for retten i Texas. Demokrater og republikanere stemte for at suspendere ham. Men vælgerne tror ikke på anklagerne. De har genvalgt ham to gange.

Demokrati har stadig et problem. Hvad gør man med genstridige borgere?

Man eliminerer dem, der går foran, dem, der oplyser jorden, så borgerne ser råddenskaben. En af dem er Tucker Carlson. Han beviste gennem flere år, at han var en sandsiger. Det kunne systemet ikke tolerere. Det var ikke en specifik sag, der bragte Tucker til fald. Det var, at han igen og igen viste, at han var på jagt efter sandheden, og da han fandt den, delte han den med millioner. Det kunne systemet ikke have. Det blev for farligt.

Tucker var et løsgående missil. Uforudsigelig og upålidelig for et system, der har “vendt” medierne til passive og aktive medløbere.

Der er sket et enormt skift i USA. Avisen, der trykte Pentagon Papers, er i dag et talerør for og aktiv operatør af Deep State. New York Times synker så dybt, at de offentliggør Tuckers egne beskeder efter den 6. januar. De fik dem selvfølgelig fra Fox News, som betalede Dominion over $700 millioner og derefter fyrede Tucker.

Tucker Carlson’s Text to a Producer

Tucker Carlson January 7, 2021 — 04:18:04 PM UTC

For et par uger siden så jeg video af folk, der kæmpede på gaden i Washington. En gruppe Trump-fyre omringede en Antifa-knægt og begyndte at banke det levende lort ud af ham. De var i hvert fald tre mod én. At smadre sådan en fyr er åbenlyst æreløst. Det er ikke sådan, hvide mænd kæmper. Alligevel fandt jeg pludselig, at jeg støttede pøblen mod manden i håb om, at de ville slå ham hårdere, dræbe ham. Jeg ville virkelig gerne have, at de sårede knægten. Jeg kunne ligefrem smage det. Så et sted dybt i min hjerne gik der en alarm: det er ikke godt for mig. Jeg er ved at blive noget, jeg ikke vil være. Antifa-krybet er et menneske. Ligesom jeg foragter, hvad han siger og gør, ligesom jeg er sikker på, at jeg ville hade ham personligt, hvis jeg kendte ham, skulle jeg ikke glæde mig over hans lidelse. Jeg burde skamme mig over det. Jeg burde huske på, at et eller andet sted er der sikkert nogen, der elsker denne knægt og ville blive knust, hvis han blev dræbt. Hvis jeg er ligeglad med de ting, hvis jeg reducerer folk til deres politik, hvordan er jeg så bedre end ham?

For enhver normal person er dette et tegn på, at Tucker er en person, der er åben og ærlig og har en samvittighed. Men for New York Times var hans ærlighed noget, de kunne bruge mod ham.

Jacob Applebaum taler med medlemmer af Occupy Wallstreet-bevægelsen og spørger, hvor mange der har fået scannet deres øjne. Applebaum er en kendt venstreorienteret hacker og computeraktivist.

Wikipedia er gået fra at være kreativ og informativ til at blive rigid og politisk korrekt. Artiklen om Jacob Applebaum fortæller om en mand, der havde alle odds imod sig som barn, men som havde ressourcer i voksenalderen. – Internettet reddede mig.

Men det meste af artiklen handler om, at han er blevet anklaget for seksuelt misbrug og derfor smidt ud af Tor-projektet. Helt nederst står der:

Den 11. august 2016 offentliggjorde det tyske ugeblad Die Zeit en længere undersøgelse af voldtægtsanklagerne, herunder interviews med tre personer til stede på stedet for den påståede voldtægt. Ingen af disse vidner bekræftede påstandene fra det anonyme offer. Artiklen rapporterer også, at et andet falsk identificeret offer havde krævet, at hendes historie blev fjernet fra den anonyme hjemmeside.[[27]

En ændring i holdningen i informationssikkerhedssamfundet til at bruge kendte misbrugere og tro på rapporter om seksuel forseelser blev delvist tillagt Appelbaums fortid. [5]

Er det en tilfældighed, at Julian Assange også blev anklaget for at have voldtaget to svenske piger?

Alle menneskelige svagheder vil blive brugt imod dig. De fleste har nogle. Eller de laver noget sammen.

Applebaum fortæller Occupy Wallstreet-folket, hvad der sker, når de forbinder deres metrokort til deres kreditkort. Det er enkelt og smart, men det betyder, at monitorerne kan følge med i alt, hvad du foretager dig. De indsamler metadata om dig, og det bliver der for evigt.

Aktivisterne ser modfaldne ud. En modstander, der vil vide alt om dig og bevarer det for evigt. Det var, hvad KGB havde som deres motto: Bevar for evigt.

Nu kan de.

Ved påsketid blev udvidelsen af ​​politiregisterloven vedtaget i det norske Stortinget. Teleudbydere skal nu installere filtre, der fanger al datatrafik ind og ud af Norge.

Loven præsenteres af en justitsminister i smarte lyserøde og blå jakkesæt, som ved, at hun ser godt ud. Hun har ingen betænkeligheder. Det har repræsentanterne i Stortingspartiet heller ikke.

Det er, som om Edward Snowden og Julian Assange aldrig har levet.

Men det har de. De er mennesker af kød og blod.

Assange rådner i Belmarsh-fængslet, fordi briterne ikke tør udfordre amerikanerne.

Snowden måtte flygte til Rusland, det eneste land han kunne flygte til. Amerikanerne tvang et fly med Bolivias Eva Morales til at lande. Snowden ville oprindeligt til Ecuador.

Frihed er blevet en sjælden ting. I Vesten. Dette er den store transformation, der har fundet sted og paradoksalt nok efter det største terrorangreb i historien.

Men udsultningen af ​​friheden havde været undervejs i lang tid. 9/11 tippede udviklingen og fik den til at accelerere. Nogen havde forberedt sig.

Med frihed mener vi retten til at være anonym, retten til at bevæge sig uden at blive overvåget. Retten til at tale med nogen uden at blive kontrolleret. Grundlæggende ting.

Det er det, de har taget fra os.

Du kan svare, at du gør alle disse ting: Taler, skriver, rejser. Uden at nogen blander sig.

Men så vælger man at se bort fra, at nogen hele tiden ved og følger med i, hvad man laver. Når du mindst venter det, kan du blive konfronteret af noget, du har sagt eller gjort, en du har mødt.

En bekendt søgte job på Oslo lufthavn Gardermoen, OSL og havde noget fra sin ungdom på spil. Små ting, der slettes efter et stykke tid. Men de kom op. Han lærte, at ting aldrig slettes. De er kun placeret “dybere”, men kan hentes frem af folk med magt.

Dem, der sidder i denne magt og har adgang til “alt” er vores nye magthavere. De foretrækker, at du ikke ved og ikke forstår.

Det er derfor, de ønsker at eliminere folk som Snowden, Assange, Tucker.

De ved, at de fleste mennesker ikke kan holde ud at vide det.

 

 

Købe hos Tales: Sådan døde Danmark        Købe hos Saxo: Sådan døde Danmark

ANNONSE

Læs også

Korset står for frihed -
Et kors for tanken -
Findes Europa? -