Nyt

CNN troede, at de måske ville hænge Trump ud til tørre for seerne. I stedet var det Trump, der vaskede gulvet med Kaitlin Collins. Hun var ingen match for Trump. Hun troede, hun kunne sætte Trump i sit sted, men havde ikke gjort sit hjemmearbejde.

CNN’s rådhus på St. Anselm College i New Hampshire blev et udstillingsvindue for Trump, og hans modstandere raser på CNN for at være dumme nok til at lukke ham ind.

Trump havde salen i sin hule hånd. De fangede alle insinuationerne, små stik, Trump gav den unge smukke dame i hvidt, som prøvede, men ikke havde kræfterne. Trump viste den takt, der fik ham til at vinde i 2016 og i 2020, og folk elsker at høre ham sætte magtens talerør på plads.

ANNONSE

Collins forsøger at skænke Trump på det ene emne efter det andet, der er CNN-dogme: Lover du ikke at tale om valget i 2020 længere og sige, at det blev stjålet?

Trump svarer selvfølgelig, at så længe spørgsmålene ikke bliver besvaret, vil han fortsætte med det.

Hun vil have ham til at indrømme, at han opildnede til urolighederne den 6. januar i Kongressen. Men propagandaen hviler på spinkle fødder. CNN kan citere, hvad han sagde allerede den 5. januar: Husk at opføre dig fredeligt.

-Hvad med fangerne og de tiltalte, hvad vil du gøre? spørger en pensioneret advokat.

– Jeg vil benåde de fleste af dem, de lever i helvede, sagde Trump uden tøven, og salen klappede.

Det må være kommet bag på CNN. Forstår de endnu ikke, at Trump er den største kommunikator, der nogensinde har besat Det Hvide Hus?

Trump er fuldstændig knusende og på hjemmebane. Collins spørger, om han også vil benåde de fire fra Proud Boys, der netop er blevet dømt.

Trump svarer, at “vi bliver nødt til at se på det, men det er umuligt for Maga at få en retfærdig sag ved en domstol i Washington og det samme gælder for New York” siger han med en underdrivelse, og salen brøler.

Collins bringer op, at han blev dømt for seksuelle overgreb aftenen før.

Trump svarer, at E. Jean Carroll var gift med en journalist,  John Johnson, en meget sympatisk mand, og Carroll kaldte ham “en abe”. Manden var sort.

Hun har en kat, hun kalder Vagina, siger Trump. – Det var oplysninger, vi blev nægtet at fremlægge i retten.

Hun fortalte også Anderson Cooper, at alle kvinder drømmer om at blive voldtaget.

-Jeg kender hende ikke. Jeg har aldrig mødt hende, sagde Trump.

Collins var frustreret, det her går ikke helt som forventet. Nu er hun i defensiven. Hun skal bringe Billy Bush-videoen fra efteråret 2016 op, som medierne var sikre på ville ødelægge Trump. Den, hvor han siger, at han kan tage piger mellem benene. Står du ved, hvad du sagde, spørger Collins.

– Jeg kan tage det tilbage, hvis det er det, du vil, men sådan har det været i millioner af år. Rige, berømte mennesker har visse fordele, som de udnytter, sagde Trump nøgternt og uden falskhed. Det er hans tone, der får publikum til at kunne lide, hvad de hører. Han lader ikke som om.

En mundkirurgassistent spørger: Inflationen dræber os, jeg betaler 700 $ mere om måneden. Hvordan vil du rette op på økonomien?

Trump svarer med tre ord: Drill, baby, Drill!

ANNONSE