Doc-TV

Ikke engang alle kristne tror at Kristus bokstavelig talt vil komme tilbake lenger, og enda færre forventer at han kommer snart. I stedet ser de aller fleste ut til å tenke at vi har god tid før han kommer. Hvis han kommer.

Så hvordan har oddsen for Kristi gjenkomst endret seg på grunn av det? Jesus sier selv at han kommer tilbake når vi minst venter det. Så har oddsen for gjenkomst i nær fremtid redusert eller økt? Ja du. Det er «food for thought».

Velkommen til å lytte til våre tanker før søndagen!

 

4. søndag i påsketiden

«Om en liten stund ser dere meg ikke lenger, men om en liten stund igjen skal dere se meg.» Da sa noen av disiplene hans til hverandre: «Hva mener han med å si: ‘Om en liten stund ser dere meg ikke lenger, men om en liten stund igjen skal dere se meg’ og: ‘Jeg går til Far’? Hva mener han med ‘om en liten stund’? Vi skjønner ikke hva han snakker om.» Jesus visste at de ville spørre ham, og han sa: «Snakker dere om det jeg sa: ‘Om en liten stund ser dere meg ikke lenger, men om en liten stund igjen skal dere se meg’? Sannelig, sannelig, jeg sier dere: Dere skal gråte og klage, men verden skal glede seg. Dere skal sørge, men sorgen skal bli forvandlet til glede. Når en kvinne skal føde, er hun engstelig, for hennes time er kommet. Men når barnet er født, har hun glemt smertene i sin glede over at et menneske er kommet til verden. Også dere er engstelige nå. Men jeg skal se dere igjen, og hjertet deres skal glede seg, og ingen skal ta gleden fra dere.»

Joh 16:16-22

 

Kjøp bøker fra Document Forlag!

ANNONSE

Læs også

Mest læst

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid

Læs også