Kommentar

Sex med mindreårige er foreløbigt ikke noget hit i Danmark eller resten af den vestlige verden, men det vil ændre sig, hvis det står til FN.

Med støtte fra FN’s højkommissær for menneskerettigheder har den Geneve-baserede Internationale Juristkommission udsendt er rapport med den sexede titel, “The 8 March Principles for a Human Rights-Based Approach to Criminal Law Proscribing Conduct Associated with Sex, Reproduction, Drug Use, HIV, Homelessness and Poverty”.

Rapporten anbefaler ikke direkte at afkriminalisere sex mellem voksne og børn, men nøjes med at anføre, at børn både har evne og ret til at træffe seksuelle afgørelser, og at dens anbefalinger er beregnet på at beskytte seksuelle aktiviteter, som er ”ildesete eller stigmatiserede”. Og det snerper unægteligt i samme retning, hvorfor skulle FN ellers bruge tid på sagen?

Det kan næppe vare længe, før alverdens pædofile møder op i retten med ”8. marts-principperne” under armen og påberåber sig, at deres ofre selv havde ”evne og ret til at træffe seksuelle afgørelser”, og at de derfor ikke havde gjort noget galt. Stillet over så vægtige dokumenter plejer regeringens jurister og danske dommere at blive bløde i knæene, da de jo er vant til at fortolke loven ud fra internationale konventioner og Verdensorganisationens anbefalinger.

ANNONSE

Hvad kan forklare FN’s pludselige omsorg for pædofile?

Svaret ligger nok i, at børnesex er helt normalt i mange af medlemslandene. Det gælder ikke mindst lande domineret af islam, ifølge hvilken mænds liderlige omgang med mindreårige ikke bare er tilladt, men rosværdig. Som bekendt besteg profeten sin ”hustru”, da hun var ni, og da han er verdens mest perfekte menneske, som enhver rettroende bør efterligne, er der ikke noget at betænke sig på.

Profeten overgås imidlertid af Irans shia-muslimske guru, ayatollah Khomeini, som detaljeret har beskrevet, hvordan voksne mænd må have sex med børn helt i vuggestuealderen.

Og med multikulturens sejrsgang i Vesten, må vi hellere indstille os på, at den gamle seksualmoral står for fald.

NB: Hvis nogen skulle være interesseret, har jeg detaljeret beskrevet og dokumenteret islams seksualmoral og praksis i bogen, ”Muhameds piger: Vold, mord og voldtægter i Islams Hus” (2011). Den blev ikke nogen bestseller, men det kommer måske nu.

 

 

 

 

ANNONSE