Kommentar

Hadet mod Inger Støjberg suger næring fra flere kilder. Det handler fremfor alt om en elite der hader et menneske der har handlet på tværs af deres politik. Den urbane elite har taget et kæmpeskridt mod islam de senere år. Sagen om de 23 par handlede om seksualitet. Det gør også alle afsløringer om journalister og kulturpersonligheder, der har løbet som en jævn strøm i flere år. #Metoo er bare et værktøj for at vi ikke skal se hvad det handler om. Der skal renvaskes for at energien kan kanaliseres ind i venstrefløjen.

Det har længe været klart at elitens promiskuitet tangerer islams tøjleløshed, som er af en anden slags, med en anden type promiskuitet, strengt reguleret, men også med en høj grad af dobbeltmoral (drenge og sidespring med hvide kvinder). Islam har et lige så kynisk forhold til sex og ægteskab som den urbane elite i Vesten.

Medierne og kulturlivet er præget af en promiskuitet, som ødelægger menneskenes muligheder for et godt familieliv. Alle har været med til det, også kvinderne, alt andet er nonsens. Utroskab har været en del af luften man indånder. Det har ødelagt journalister og redaktørers karakter. Nu skubbes de skyldige ud og de er alle mænd, man sniger opgøret ind på et moralistisk spor. Det ville have været mere redeligt, hvis journalisterne så sig selv i et større perspektiv:

ANNONSE

De er ikke bare ved at ødelægge deres evner til at indgå i relationer til andre mennesker, de har også ødelagt forholdet til det folk de er sat til at oplyse.

Medierne optræder som en nomenklatur og de ved at de sparker nedad.

Inger Støjberg forsøgte at beskytte mindreårige piger mod voksne mænd. For det skal hun 60 dage i fængsel. Par der blev adskilt har fået erstatning. Staten er på de muslimske mænds side.

Den samme stat er amoralsk, antikristelig. Det der en gang gav statsskibet ballast er smidt over bord.

Derfor handler alle sex-historierne om noget meget mere end skandaler: Det er en hel kultur. Bojsen i Danmark Radios pigekor, DR-journalisterne, TV2, men også Kristian Jensen, der blev tiltrukket af gravide kvinder.

Det som præger dem er skamløshed. Dekadencen er nået et niveau hvor det opløser institutionerne.

I denne situation som råber på et moralsk opgør, går eliten løs på Inger Støjberg. Man omfavner islams seksualmoral, hvor kvinder betyder ingenting.

De samme mennesker som vil tage et #metoo-opgør med mændene, omfavner islamisk seksualmoral.

Man går fra asken til ilden.

ANNONSE