Kommentar

USA er ved at falde fra hinanden. Politik i normal forstand findes ikke længere, men er afløst af stammekrige mellem befolkningssegmenter, som ikke føler, at de tilhører samme nation. Foreløbigt er de stadigt mere venstrerabiate, såkaldte demokrater i offensiven og har taget kontrol over alle samfundets institutioner – medierne, statens organer, uddannelsesinstitutionerne, FBI og retsvæsenet. Retsstaten er gået under. Opfanatiserede folkemasser er ved at sprænges af skadefryd over, at de måske omsider kan få Donald Trump anbragt, hvor de hele tiden har ment, at han hørte hjemme, nemlig i fængsel.

Imens synker USA’s globale indflydelse som en sten. Dollaren er godt på vej til at miste sin position som verdens reservevaluta. Kina slikker sig om munden ved udsigten til, at et affældigt USA hverken kan eller vil stille noget op mod Beijings imperialistiske planer. Manden i Det Hvide Hus er købt og betalt af de kinesiske kommunister. I øvrigt har USA ikke længere noget ben at stå på, når det gælder kritikken af diktatoriske og undertrykkende regimer, for USA er selv blevet lovløst.

Hadet til Donald Trump kender ingen grænser, og det er tydeligt, at visse indflydelsesrige republikanere helst vil ham til at forsvinde. De gør sig formentligt ikke klart, at enhver republikansk præsidentkandidat vil få samme behandling, som den Trump har fået, lige siden han bekendtgjorde sit kandidatur til præsidentposten i juni 2015. Siden har han været genstand for den ene kriminelle efterforskning efter den anden, mens demokratiske politikere som Hillary Clinton og Joe Biden betragtes som fredhellige og kan gøre præcis, hvad de vil.

ANNONSE

Med anklageskriftet mod Trump er USA forandret for altid, og visse iagttagere er begyndt at spekulere på, om republikanerne kan og vil gøre gengæld mod deres venstreekstremistiske plageånder. Den venstreorienterede studievært Bill Maher udtaler, at Joe Biden vil blive arresteret, så snart han ikke længere er præsident, og Tom Fitton, der leder den konservative ngo, Judicial Watch, siger, at han er sikker på, at der findes offentlige anklagere i republikansk styrede stater som Florida og Texas, der leder efter forbrydelser, som de kan hænge Biden-familien op på. ”Og hvis de ikke gør, passer de ikke deres arbejde”, tilføjer han.

En stat, hvor politik er afløst af had, kan ikke bestå.

ANNONSE